TÜRSAB'taki kavganın perde arkası

Bir turizm haber portalında yer alan haberde, TÜRSAB'da mali müşavir olarak görev yapan Timuçin Paköz'ün genel merkezde darp edildiği iddia edildi. TÜRSAB yetkilileri ise, Paköz'ün genel merkezde belge imha ederken yakalandığını açıkladı.

09/04/2018 20:27
TÜRSAB'taki kavganın perde arkası

TÜRSAB Genel Merkezi, yaşanan bir kavga olayıyla gündeme geldi. Bir turizm haber portalında yer alan haberde, ''Paköz; yeni yönetimde yaşanan sorunlar nedeniyle görevini yapamadığı konusundaki şikayetlerini gündeme getirince Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Boynueğri’nin saldırısına uğradı.

Gözünden aldığı darbeler sonucu hastanelik olan Paköz, rapor alarak olayı emniyete intikal ettirdi. Ardından Boynueğri ve olaya karışanlar da emniyette ifade verdi. TÜRSAB Yönetimi ise olay ile ilgili sessizliğini halen koruyor'' ifadelerine yer verildi.

VEDA YEMEĞİ FATURALARINI İMHA EDERKEN YAKALANI 

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan TÜRSAB yetkilileri ise, Paköz'ün genel merkezde belge imha ederken yakalandığını açıkladı. Verilen bilgide Paköz'ün, Başaran Ulusoy'un TÜRSAB'a fatura ettiği 'veda yenmekleri' ile ilgili faturaları imha ederken yakalandığı açıklandı.

PAKÖZ HAKKINDA SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSU

TÜRSAB YK üyesi Selçuk Boynueğri ile Timuçin Paköz'ün olayla (belge şmhası iddiası) ilgili olarak tartışmaya girdiği ve tartışmanın yumruklu kavgaya dönüştüğü belirtildi. Yaşanan olay sonrası merkeze polis çağırdıklarını belirten TÜSAB yetkilileri, Paköz'ün evrak imha ettiğine dair zabıt tutulduğunu ve savcılığa suç duyurusunda bulunulduğunu ifade etti.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.