TÜRSAB'ta bir başkan adayı daha

TÜRSAB Hepimizin Platformu Bşkanı Emin Çakmak, Ankara'da gerçekleştirdiği acentelerle bulunma toplantısında, "Anadolu'nun sesini dinledik" diyerek, TÜRSAB Başkan adaylığını açıkladı.

12/01/2018 01:30
TÜRSAB'ta bir başkan adayı daha

Türkiye'nin 81 ilinde acentelerle buluşan ve 'Ortak Akıl' toplantıları yapan TÜRSAB Hepimizin Platformu Başkanı Emin Çakmak, Ankara Green Park Hotel'de acentelerle buluştu. Çakmak burada yaptığı konuşmada, "Anadolu'nun sesini dinledik ve 23'üncü dönemde TÜRSAB Başkan adayıyım. Gizli saklı iş yapmıyor, 30 kişilik yönetim kurulunu da şimdiden açıklıyorum" dedi.

YÖNETİM ARKADAŞLARINI SAHNEDE SUNDU

TÜRSAB Hepimizin Platformu Başkanı Emin Çakmak, başkan adayı olduğunu açıkladıktan sonra, birlikte çalışmayı planladığı 30 kişilik yönetim kurulunu sahneye çıkararak, "Biz acentelere karşı görevimizi, çok değerli ekibimizi açıklayarak  yaptık.

Öyle gizleyeceğimiz saklayacağımız ve son dakika acentelerin önüne dayatacağımız listemiz yok. TÜRSAB Hepimizin ekibinde herşey açık ve yönetim kurulunda görev yapacak arkadaşlarımız Türkiye'nin dört bir yanından seçilen çok değerli turizmcilerdir. Allah yolumuzu açık etsin" diye konuştu.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.