Tayfun Turanlıoğlu: 13 otelimizde, 40’tan fazla ülkeden 350 bini aşkın misafir ağırladık

Selectum Hotels & Resort İcra Kurulu Üyesi Tayfun Turanlıoğlu, "Türkiye’de Side, Belek, Kemer, Bodrum ve İstanbul’da; yurt dışında ise Küba, Vietnam ve Dominik Cumhuriyeti’ndeki otellerimizde 40’tan fazla ülkeden 350 bini aşkın misafir ağırladık. Bu yıl en çok artış gösteren pazarlarımız Almanya ve Polonya oldu" dedi.  

28/09/2023 13:25
Tayfun Turanlıoğlu: 13 otelimizde, 40’tan fazla ülkeden 350 bini aşkın misafir ağırladık

Türkiye’de 13 tesisle hizmet veren otel zinciri Selectum Hotels & Resort, 2023 yılına ilişkin turizm karnesini açıkladı. Selectum Hotels & Resort İcra Kurulu Üyesi Tayfun Turanlıoğlu, yıl içinde 40’tan fazla ülkeden 350 bini aşkın misafir ağırladıklarını, Almanya ve Polonya’dan gelen taleplerde de artış görüldüğünü söyledi.

Geçtiğimiz günlerde 13'üncü tesisini İstanbul Ataşehir’de açan Selectum Hotels & Resort, 2023 karnesini açıkladı. Selectum Hotels & Resort İcra Kurulu Üyesi Tayfun Turanlıoğlu, “Bu yıl da pandeminin etkilerini azaltmaya çalıştığımız bir sezon geçirdik. Sağlık ve güvenlik önlemlerimizi en üst seviyede tutarak misafirlerimize keyifli ve huzurlu bir tatil deneyimi sunduk.

Türkiye’de Side, Belek, Kemer, Bodrum ve İstanbul’da; yurt dışında ise Küba, Vietnam ve Dominik Cumhuriyeti’ndeki otellerimizde 40’tan fazla ülkeden 350 bini aşkın misafir ağırladık. Bu yıl en çok artış gösteren pazarlarımız Almanya ve Polonya oldu. İngiltere, Romanya, Türkiye ve Rusya ise ana pazarlarımız olarak kaldı” dedi.

“YENİ YATIRIMLARLA BÜYÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Turanlıoğlu, “Toplantı ve organizasyon alanında da iddialıyız. Özellikle spor gruplarına yönelik hizmetlerimizle öne çıkıyoruz. Futbol ve sporun branşlardan pek çok takım otellerimizi tercih etti. Ayrıca kültür, sanat, eğitim gibi alanlarda da çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaptık.  

Geçtiğimiz günlerde en yeni tesisimiz olan Selectum City Ataşehir’i hizmete açtık. Bu otelimizle İstanbul’un iş ve finans merkezinde konaklama alternatifi sunuyoruz. 2024’te de yeni yatırımlara devam edeceğiz. Hem yeni destinasyonlara açılacak hem de mevcut tesislerimizi renovasyonla daha da iyileştireceğiz. Böylece turizme katkıda bulunurken yeni istihdam alanları açmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

“HEM DENİZ, HEM DE KARA TURİZMİNDEKİ PAYIMIZI ARTIRACAĞIZ”

Tayfun Turanlıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Türkiye İstatistik Kurumu’nun açıkladığı son veriler, bu yılın ilk 6 ayında geçen yıla kıyasla turizm gelirlerinde yüzde 27 oranında artış yaşandığını gösteriyor. Bu başarının ivme kazanarak yükselmesi için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gelecek dönemde hem deniz hem de kara turizminde fark yaratmaya devam edeceğiz."


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.