Marlen Hotel Denizli hizmete girdi

Denizli’de lüks ve konforun buluştuğu Marlen Hotel, kapılarını misafirlerine açtı. Aile odaları ve 200 kişilik kongre ve toplantı salonuyla dikkat çeken otel, Denizli konaklama sektörüne yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor.

08/07/2024 23:44
Marlen Hotel Denizli hizmete girdi

Marlen Hoteller Gurubu Genel Müdürü Sebahattin Acar, Marlen Hotel Denizli’nin 90 odasıyla konforlu konaklama hizmeti sunduğunu belirterek, "Denizli’de hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. İzmir’de başlayan Marlen Buca ve Marlen Bayraklı Otellerimizin ardından Denizli'deki yeni şubemizle büyümeye devam ediyoruz. Konaklamanın her anını eşsiz bir deneyime dönüştürmeyi hedefliyoruz" dedi.

Marlen Hotel Denizli Müdürü Sevgi Acar, otelin sunduğu hizmetlerin tanıtıldığı basın toplantısında, "Önceliğimiz misafirlerimizin otelimizi tanıyıp, sunduğumuz hizmeti deneyimlemeleri ve buradan mutlu bir şekilde ayrılmalarını sağlamaktır. Misafirlerimiz evlerindeki rahatlığı otelimizde hissedecek," ifadelerini kullandı. Lokasyon Avantajı ve Modern Tasarım Fatih kavşağında yer alan Marlen Hotel Denizli, şehir merkezine yakın konumuyla dikkat çekiyor. Antalya, Muğla, İzmir, Ankara gibi büyük şehirlerin ana karayolu üzerinde bulunması, otelin ulaşım açısından büyük bir avantaja sahip olduğunu gösteriyor. Sebahattin Acar, "Marlen Hotel Denizli, modern ve kendine özgü dekorasyonuyla misafirlerimizi konuk ediyor" diye konuştu.

200 Kişilik Toplantı Salonu Marlen Hotel Denizli, sadece konaklama değil, aynı zamanda iş dünyası için de önemli bir adres olmayı hedefliyor. Otelin 200 kişilik toplantı salonu, çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapacak. Acar, "Otelimiz, toplantı, panel, konferans gibi birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak," diyerek bu alanda da iddialı olduklarını belirtti. Sevgi Acar, otelin açılışa özel fiyat seçenekleri sunduğunu belirterek, herkesi bu deneyime ortak olmaya davet etti. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.