Kilis’in tek Güvenli Turizm Sertifikası oteli oldu

Kilis’te faaliyet gösteren şehrin ilk ve tek 4 yıldızlı oteli olan Olea Otel, korona virüs tedbirleri kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Sağlıklı Turizm Belgelendirme Programı ile Kilis’in ilk "Güvenli Turizm Sertifikası" alan tek oteli oldu.

25/02/2021 10:25
Kilis’in tek Güvenli Turizm Sertifikası oteli oldu

Olea Otel Genel Müdürü Hüseyin Aslan yaptığı açıklamada, ‘Kilis’te sertifikayı alan ilk otel olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. TRB Uluslararası Standart Sertifikasyon Belgelendirme çözüm ortağımız oldu. Hazırlık sürecinde ve yapılan denetimlerde özveriyle çalışan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Olea Otel ailesi olarak her zaman misafirlerimizin güvenliği ve sağlığı bizim için en önemli önceliklerdendir. Covid-19 salgını sonrasında alınması gereken tüm tedbirleri aldık. Sağlık ve güvenlik prosedürleri ile konukların otele girişinden (check-in) çıkışına (Check-out) kadar güvenli bir konaklama sağlamak ve sağlığını korumak için Güvenli Turizm Sertifikası’nı alarak aldığımız sıkı tedbirleri daha da pekiştirmiş olduk. Olea Otel markasına üst düzey temizlik ve hijyen standartlarını ekledik. Kilis’e  gelecek tüm misafirlerimizi bekliyoruz” dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.