İBB'nin restoran ve kafeleri tekrar açılıyor... Gezici kafeler de yollarda olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı İBB Sosyal Tesisleri ve Beltur, 5 Mart'ta yeniden hizmet vermeye başlayacak.

04/03/2021 10:38
İBB'nin restoran ve kafeleri tekrar açılıyor... Gezici kafeler de yollarda olacak

Koronavirüs ile mücadele kapsamında Kasım 2020’den beri tüm lokanta, restoran ve kafeler gibi müşteri kabul edemeyen İBB Sosyal Tesisleri ve Beltur, 5 Mart'ta yeniden açılacak. İstanbulluları en sağlıklı şekilde ağırlamaya hazırlandıklarını söyleyen BELTUR Genel Müdürü Cenk Akın tedbirleri titizlikle uygulayacaklarını belirtti.

Tüm şubelerde HES kodu uygulaması ile misafir kabul edileceğini anımsatan Akın, “Önceliğimiz sağlık. Amacımız tüm tedbirleri alarak kontrollü ve hızlı bir şekilde açılmak. Şubelerimizin dezenfekte işlemlerine belirli aralıklarla devam ediyoruz. Tüm çalışanlarımızı sağlık durumunu takip ediyor, onları sağlık kontrolünden geçiriyoruz” dedi.

İstanbullu'nun başını çevirdiği her yerde olacağız

Şubeler dışında 10 adet "Gezgin Lezzetler" karavanının İstanbulluya hizmet vereceğini belirten Akın, “İstanbullunun başını çevirdiği her yerde olacağız. BELTUR uygun fiyata kaliteli ürünü İstanbullunun yanına kadar götürecek. COVID-19 pandemisi kapsamında alınan tedbirlerin, şubelerde olduğu gibi, Gezgin Lezzetler karavanlarında da titizlikle uygulanacak” diye konuştu.

19 farklı mekanda İstanbullulara restoran ve kafeterya hizmeti veren İBB Sosyal Tesisleri, 5 Mart Cuma günü kahvaltı servisiyle yeniden konuklarını ağırlamaya başlayacak. HES kodu uygulaması ve ateş ölçümü yapılarak misafir kabul edecek İBB Sosyal Tesisleri’nde kontrollü normalleşme dönemi için düzenlemeler gerçekleştirildi. Oturma düzeni sosyal mesafeye göre ayarlanarak kapasite yarıya düşürüldü. Tüm gerekli noktalara el dezenfektanları yerleştirildi. (ANKA)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.