GezginDamaklar ile kültür ve lezzet yolculuğu...

GezginDamaklar Sehayat Acentası damak tadına düşkün seyahat severleri her haftasonu farklı bölgelere 3 gün 2 gece süreli kültür ve lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
GezginDamaklar ile kültür ve lezzet yolculuğu...

En fazla 20 kişinin katılımıyla gerçekleşen turlarda, damak tadına düşkün seyahat severler için kültürel ve tarihi varlıklar, doğal cazibe alanları kadar mutfak özelliklerinin ön planda olduğu tur programları bulunuyor.

GezginDamaklar’ın Cuma günleri başlayıp Pazar günü sona erecek hafta sonu turları:

HAYAL ÖTESİ BATI KARADENİZ

Kastamonu, İnebolu, Cide, Çakraz,  Amasra ve Safranbolu’yu   kapsayan Batı Karadeniz mutfağının lezzetleri ile bezenmiş bu turda sıradışı menüler, kahvaltı ve     yemekler de dahil iki kişilik odada kişi başı fiyat 570 TL.

 

LİMAN KÖYLERİ VE EDİRNE

Yalıköy, Kıyıköy, İğneada, Dupnisa Mağarası ve Edirne’nin gezileceği ve bölge mutfağının lezzetlerinin tadılacağı bu turda sıradışı menüler, kahvaltı ve yemekler de dahil iki kişilik odada kişi başı fiyat 540 TL.
 
TANRIÇALAR DAĞINDA TATLI BİR MACERA
 
Bu programda bol oksijenli Kazdağları’nın köyleri ve çevresi Jeep Safari ile gezilirken yöre lezzetleri de GezginDamaklar’ı bekliyor. Bu turun sıradışı menüler, kahvaltı ve yemekleri de dahil iki kişilik odada kişi başı fiyatı 720 TL.
 
ÇEŞME- ALAÇATI GÜNLERİ
 
İzmir, Kuşadası, Şirince, Çeşme ve Alaçatı’yı kapsayan bu turda sıradışı menüler, kahvaltı ve yemekler de dahil iki kişilik odada kişi başı fiyat 855 TL

 

BALIK, ŞARAP VE DAHASI BOZCAADA-KAZ DAĞLARI

Bozcaada, Akçay, Kaz Dağları, Assos ve Truva’dan oluşan kültüre ve lezzete doyulacak rotanın sıradışı menüleri, kahvaltı ve yemekleri de dahil iki kişilik odada kişi başı fiyatı 675TL.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.