Elite World’den bedeni ve ruhu canlandıran Wibe Fest

Elite World Grand Sapanca, 17-19 Mayıs tarihleri arasında kişisel gelişim ve bütüncül sağlık pratikleriyle dolu Wibe Fest’e ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

09/04/2024 15:11
Elite World’den bedeni ve ruhu canlandıran Wibe Fest

Festivalde mindfulness pratiklerinden yoga egzersizlerine, sağlıklı beslenmeden feng shui önerilerine kadar iyi yaşam alanında çok sayıda etkinlik yer alacak.

Elite World Hotels & Resorts bünyesindeki Elite World Grand Sapanca, baharı kişisel gelişim atölyeleri, yoga, nefes terapisi seansları ve sağlıklı beslenme gibi iyi yaşama dair pek çok etkinlikle karşılayacak Wibe Fest’e ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 17-19 Mayıs tarihleri arasında Elite World Grand Sapanca’da düzenlenecek Wibe Fest’te, yoga seanslarından nefes terapilerine mindfulness’tan ayurvedik beslenmeye kadar birçok aktivite, bütünsel sağlığa ulaşmak isteyenleri bekliyor.

Alanında uzman, ilham veren katılımcıların yer alacağı etkinliklere mindfulness eğitmeni Prof. Dr. Zümra Atalay, wellbeing ve ayurveda eğitmeni Ebru Şinik, bütüncül sağlık uzmanı Dr. Burak Ayhan,  yüz yogası eğitmeni Oya Acar, feng shui uzmanı Esra Koyuncu, mindfulness ve aromaterapi eğitmeni Aslı Taşdemiroğlu, yoga terapisti Elif İmrahor, yoga eğitmenleri Filiz Keçeci ve Seray Karakoç ile astrolog Sultan Demir eşlik ediyor. Alanında uzman konuşmacıların sağlıklı ve dengeli yaşama ilişkin yaşam önerilerini paylaşacağı oturumlarda bilinçli farkındalık, feng shui ile yaşam önerileri, ayurvedik beslenme ipuçları, hastalıkların kök sebeplerine yönelik bütünsel tedaviler gibi konular ele alınıyor.

Sağlıklı beslenmeden meditasyona her şey var

Elite World Grand Sapanca’nın doğanın içindeki eşsiz konumunda 3 gün devam edecek Wibe Fest programı, vücut analizi ve sağlıklı beslenme pratikleri ile başlıyor. Urban Active stüdyosunun performans, eğlence ve terapiyi birleştirdiği egzersizlerin de yer alacağı festivalde wellness, ayurvedik beslenme, güzellik ve yüz yogası seanslarının ardından akşam yemeği, motivasyon konuşmaları ve meditasyon ile gün tamamlanıyor.

Festival ile iyi yaşama dair yoga ile dengede kalma pratikleri, zihni sakinleştiren ve stresi azaltan nefes terapisi uygulamaları, capcanlı ve genç bir cilt için yüz yogası egzersizleriyle dolu keyifli ve bilgilendirici bir hafta sonu hedefleniyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.