FTI iflas etti, TUI Bakan Ersoy'la görüşmek için Türkiye'ye geldi

TUI Group CEO'su Sebastian Ebel ve TUI Merkez Bölge CEO'su Stefan Baumert Türkiye'ye maksimum destek göstermek için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Turizm Bakanı, TÜROFED, AKTOB, oteller ve diğer turizm paydaşlarıyla görüşmek üzere bugün Türkiye'yi ziyaret etti.

05/06/2024 22:10
FTI iflas etti, TUI Bakan Ersoy'la görüşmek için Türkiye'ye geldi

Sebastian Ebel ve Bakan Mehmet Nuri Ersoy, sürdürülebilir büyüme için stratejik bir plan üzerinde çalışmak için mutabık kaldılar. TUI yöneticileri yaz sezonunun kalan kısmının yanı sıra önümüzdeki kış ve gelecek tüm sezonlar için, kendi havayollarının uçuş sıklığını da gözden geçirerek ekstra kapasite eklemeyi planladıklarını söylediler.

TUI yöneticileri şu açıklamaları yaptı:

"TUI hızlı bir şekilde reaksiyon göstererek müşterilerinin yanı sıra perakende, havayolu ve otel partnerlerini de desteklemektedir. Örneğin; TUI Almanya, cazip tekliflerle bir Türkiye satış promosyonu başlattı ve yeni yaz sezonu rezervasyonları için müşteri depozitolarından feragat etti.

Perakende mağazaları, ekstra maliyetlerini karşılamak üzere yeni Türkiye rezervasyonları için ekstra bir komisyon almaktadır. TUI, 4 Haziran - 11 Haziran tarihleri arasında, 22 Aralık 2024 tarihine kadar olan seyahat dönemindeki yeni rezervasyonlar için özel Sun300 promosyonunu sunmaktadır. Paket rezervasyonlarda 300 Euro'ya varan tasarruf mümkün."


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.