AccorHotels Kazakistan'daki ilk Novotel’i açtı

Dünya’nın önde gelen otel zincirlerinden AccorHotels, Alma Ata kentinde dört yıldızlı Novotel Alma Ata City Center’ı açtı.

14/02/2019 21:21
AccorHotels Kazakistan'daki ilk Novotel’i açtı

Novotel Alma Ata City Center, Kazakistan'daki ilk Novotel olma özelliği taşıyor. Accorhotels, Alma Ata ve Astana'daki Mercure ve ibis otelleri ile Alma Ata, Astana, Shymkent ve Borovoe şehirlerindeki Rixos otellerini yönetiyor. Cumhuriyet Sarayı’na oldukça yakın bir yerde konuşlanan Novotel Alma Ata City Center, Alma Ata şehir merkezini Kok Tobe dağına bağlayan teleferiğe yakın bir konumda bulunuyor.

Otel ayrıca havalimanı, ünlü Medeu buz pateni pisti ve Shymbulak Kayak Merkezine sadece 30 dakika mesafede yer alıyor. Novotel Alma Ata City Center, iş seyahatleri, aile tatili ve kenti keşfetmek için mükemmel bir seçenek olarak öne çıkıyor. Otel, 4 engelli odasıyla birlikte dağ ve şehir manzaralı 190 konforlu odaya sahip. 

9 toplantı odasına sahip

100 kişi kapasiteli restaurantı ve LeRestO barında yöresel mutfakları keşfederken, Fransız lezzetlerinin ve uluslararası yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz. Novotel Alma Ata City Center, iş toplantıları ve kişisel buluşmalar düzenleyebileceğiniz 6 ila 150 koltuk arası kapasiteli 9 toplantı odasına sahip.

Tüm odalar, son teknolojiyle donatılmış olup Alma Ata'da yetiştirilen farklı elma türlerinin adlarıyla isimlendirildi.  Misafirler uzun bir günün sonunda geniş bir kapalı havuza sahip In Balance güzellik merkezinde rahatlayabilir, spor yapabilir keyifli bir zaman geçirebilir.

Alma Ata otel haritasına değerli bir katkı sunacağız

AccorHotels East Bölge Müdürü Alexis Delaroff,  "Kazakistan'da ilk Novotel'in açılması, benim için büyük bir gurur kaynağı. 50 yıldan uzun bir süre önce AccorHotels tarihine start veren Novotel Alma Ata City Center’ın Alma Ata otel haritasına değerli bir katkı sunacağından kesinlikle eminim.

Novotel Alma Ata City Center’ın, şehri ziyarete gelen turistler ve şirket yetkililerine yönelik bir otel olmanın yanı sıra şehir sakinlerinin Fransız dokunuşuyla kültürel bir eğlencenin keyfine varacakları ve iletişim kuracakları bir çekim merkezi olacağına ve Denis Le Nohaic liderliğindeki otel ekibinin, tüm misafirlerimiz için sıcak kanlı, samimi ve canlı bir ortam yaratacaklarına inanıyorum" dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.