3'üncü Rus Kültür Günleri başlıyor...
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştireceği 3'üncü Rus Kültür Günleri 15-16 Haziran'da gerçekleşecek.
.jpg)
Çeşitli etkinliklerin ter alacağı 3’üncü Rus Kültür Günleri, 15 Haziran Cuma günü saat 19.00’da Büyükşehir Belediyesi önünden Cumhuriyet Meydanı’na hareket edecek kortejle başlayacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, bu yıl 15 - 16 Haziran tarihleri arasında Rus Kültür Günleri’nin 3’üncüsünü düzenliyor. Antalya’da yerleşik hayata geçmiş Rusların kendi kültürlerini yaşayabilmeleri amacıyla düzenlenen etkinlikte Ruslara kültür ve sanatlarını tanıtabilmeleri için destek veriliyor.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Antalya’nın hem Anadolu’dan hem de yurtdışından birçok kişinin yerleştiği ve birlikte yaşama amacı koyduğu bir kent olduğunu söyledi. Başkan Akaydın, Büyükşehir Belediyesi olarak kültürlerarası etkileşim ve iletişimi arttırmayı amaçlayan Kültür Günleri’yle barışın, dostluğun ve kardeşliğin gelişmesine katkı sağlamayı hedeflediklerini kaydetti.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: