Wyndham kalitesi Ankara'da

Wyndham Hotel Group markası olan Ramada Plaza Ankara, kalitesi ve hizmet anlayışı ile Wyndham Hotel Group’un en üst segment markası Whyndam olarak hizmet vermeye devam edecek.

31/12/2019 23:40
Wyndham kalitesi Ankara'da

Dünyanın en büyük otel zinciri olan Wyndham Hotel Group markalarından Ramada Plaza Ankara, 2009 yılında hizmete girdi. Öz İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. bünyesindeki Ramada Plaza Ankara, uluslararası arenada sayısız ödüle layık görüldü. Tüm bu çalışmalar sonucunda Wyndham Hotels Group markalarının en üst segmentine yükselerek “Wyndam Ankara” ismini aldı.

5 yıldızlı otelcilik anlayışını Türk misafirperverliği ile birleştiren Wyndham Ankara, Wyndham İstanbul Kalamış Marina, Wyndham İstanbul Petek ve Wyndham İzmir Özdilek’in ardından Türkiye’deki 4. Wyndham oteli olarak birinci sınıf hizmetin Ankara’daki adresi oldu.

Wyndham Hotel zincirinin dünyadaki en büyük oteli olan 1083 odalı Wyndham New Yorker’da düzenlenen imza töreninde, Öz İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Erdoğan ile Wyndham Hotel Group Başkan Yardımcısı Rui Barros yeni oteli resmileştiren imzaları attı.

Wyndham Hotel Group Başkan Yardımcısı Rui Barros: “Dünyanın en büyük otel zincirinin halkası olmak, uluslararası standartlarda işletmecilik sistemi, deneyimi ve bilgi birikiminden faydalanmayı sağlıyor. Bu da işletme maliyetlerinde düşüş ile verimlilikte artış olarak otellerin karlılık oranlarını arttıran en önemli faktörlerin başında geliyor. Karlı ve prestijli bir işletme, yapılan yatırımın emlak değerini de arttırıyor.

Öz İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Erdoğan, Wyndham Ankara ismiyle kaliteli hizmeti vermeye devam edeceklerini söyledi. Kemal Erdoğan, yaklaşık 6 yıldır Ankara’da Ramada Plaza ismiyle hizmet veren otelin uluslararası arenada birçok ödül aldığını ve Wyndham Hotel Group ile işbirliklerinin daha büyük başarılara imza atarak devam edeceğini belirtti. Wyndham Ankara 2014 yılında kapsamlı bir yenileme ve geliştirme sürecine girmiştir. 138 odası ile balo salonu ve lobi’nin kapsamlı yenileme çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlanacaktır.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.