Freebird Airlines, 23'üncü kuruluş yılını Antalya’da kutladı

5 Nisan 2001’de ilk ticari seferini gerçekleştiren Freebird Airlines, göklerdeki 23 yılını ana üssü olan Antalya Havalimanında çalışanları ile birlikte pasta keserek kutladı.

19/04/2024 22:13
Freebird Airlines, 23'üncü kuruluş yılını Antalya’da kutladı

Havacılığın birçok alanında sektörün lideri markalar ile hizmet veren Gözen Holding çatısı altında kurulan Freebird Airlines, Türk Sivil Havacılığı’nın en eski 5 havayolundan biri olma özelliğini taşıyor. Freebird, charter uçuşlarına devam ederken; 2022 yılı itibariyle başladığı Avrupa ve Türkiye arası tarifeli seferler ile de büyümeye devam ediyor.

Freebird uçağı önünde yapılan kutlamada Freebird Airlines Genel Müdürü Selim Tükenmez, “23 yıl önce filomuzdaki 3 adet MD-83 tipi uçakla başladığımız serüvenimizde bugün çatımız altında biri Türkiye, diğeri Avrupa Birliği tescilli iki havayolu şirketimiz; 14 adet Airbus A320’den oluşan filomuz ve 750’den fazla özeverili çalışanımızla 100’den fazla noktaya uçan bir havayolu konumuna geldik. Bu süreç içerisinde nice başarılara birlikte imza attığımız; bugün burada bulunan veya bulunamayan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür eder, 24. turizm sezonumuzun şirketimize ve Türkiye turizmine hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.