Wyndham Grand İzmir Özdilek ekibi başarılarını kokteylle kutladı  

Wyndham Grand İzmir Özdilek'in Genel Müdürü Funda Çam, toplantı ve kongre organizasyonlarını gerçekleştiren ulusal ve uluslararası şirketlerin yöneticilerinden teşekkür mektupları aldıklarını söyledi.

23/03/2018 21:53
Wyndham Grand İzmir Özdilek ekibi başarılarını kokteylle kutladı

 

Wyndham Grand İzmir Özdilek ekibi, başarılarını düzenledikleri bir kokteylle kutladı. Otelin Genel Müdürü Funda Çam, burada yaptığı konuşmada, toplantı ve kongre organizasyonlarını gerçekleştiren ulusal ve uluslararası şirketlerin yöneticilerinden gelen teşekkür mektuplarını ekiple paylaştı.

Çam, "Kıymetli konuklarımızın yorumları ve değerlendirmeleri bizler için çok önemli. Her birini dikkatle değerlendiriyoruz. Hemen hemen her organizasyon sonrasında bize ulaşan teşekkür ve tebrik mesajları bizi çok mutlu ediyor. Böylesine özverili bir ekibe sahip olduğum için çok mutluyum. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Kaliteye çok önem veriyoruz

Funda Çam, "Bizler her şeyden önce kaliteye önem veren bir kurum olarak kendi içimizde yürüttüğümüz kalite uygulamalarını içselleştirmeyi başardık. Toplam Kalite anlayışını benimsemenin getirilerinin net bir şekilde yansıdığını, denetim sonuçlarımızda görüyoruz.

Mart ayında yapılan TSE denetimi sonrasında TSE İSO 9001; 2015 versiyonu Proses Tabanlı Kalite Yönetim Sistemi Sertifikasını almış bulunuyoruz.

Bu başarıları ekip çalışmasıyla elde ettik

Gıda Güvenliği Denetlemesini üstün başarı ile tamamladık. Meçhul Müşteri Denetlemesi puanımız ise 98,06.  Konuşmasına "Bizler bu güzel sonuçların uyumlu ve tam katılımlı bir ekip çalışması ile başardık. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımı candan tebrik ederim" diye konuştu.

Şubat ayının personelleri olarak seçilen Ümit Cesur, Umut Aydemir ve Kadriye Sibel Akartepe'yi tebrik ederek hediyelerini takdim eden Genel Müdür Funda Çam, "Ekibimiz düzenlediğimiz Masa Tenisi Turnuvası'na büyük ilgi gösterdi. Oldukça çekişmeli geçen maçlar sonrasında birinci Ahmet Okudur, ikinci Necati Aydınay ve üçüncü ise, Yılmaz Altıntaş oldu. Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum’’ diyerek, kupalarını verdi.

'Ayın Stajyeri' seçimini başlattık

"Bizler otelciliğe çok uzun yıllardır hizmet ediyoruz. Ancak arkamızdan da yepyeni ve pırıl pırıl genç bir nesil geliyor. Kariyerlerinde ilk adımlarını atan bu genç arkadaşlarımızın yüreklendirilmeleri gerektiğini düşünüyoruz" diyen Çam, bu nedenle her ay 'Ayın Stajyeri' seçimini başlattıklarını söyledi.

"Bu genç arkadaşlarımızın heveslerinin ve başarılarının daim olmasını diliyoruz’’ diyen Genel Müdür Çam, ayın stajyeri seçilen Alihan Yeşilkaya, Mine Fidan ve Emel Öndeş’i sahneye davet edip, hediyelerini takdim etti.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.