Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’de yılbaşı konseri

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’deki Beykoz Konser Salonu, yeni yılda kapılarını Erdem Kınay sevenler için açacak.

12/12/2017 21:57
Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’de yılbaşı konseri

Bistro, Loca ve yemekli fiyat seçenekleri sunan otel, konsere gelenlere özel konaklama alternatifi de sunuyor.

Anadolu Yakası’nın en prestijli otellerinden Wyndham Grand Kalamış, Beykoz Konser Salonu’nun kapılarını yeni yılda Erdem Kınay ile birlikte açacak. Erdem Kınay’a yılbaşı gecesinde, son şarkı projesini seslendiren İkizler eşlik edecek.

Kapılarını saat 22:00 itibariyle açacak olan konser salonunda açılışı DJ Ufuk Akyıldız ile Belma Şahin yapacak. Yeni yılın ilk saatlerinde oryantal şovun sahnede olacağı gecenin finalinde Erdem Kınay ile İkizler sahnede olacak.

Bistro, Loca, Yemekli fiyat seçenekleri

Wyndham Grand Kalamış, yeni yıla Erdem Kınay ile girmek isteyenlere uygun fiyat seçenekleri sunuyor. Bistro’da kişi başı 250 TL’den başlayan fiyatlar, yemekli olması durumunda KDV dahil 500 TL oluyor.  Yeni yıla locada girmek isteyenler ise kişi başı 690 TL, yemekli ise 940 TL’ye bu fırsattan faydalanabiliyor.

Misafirlerine yılbaşına özel konser fiyat seçenekleri sunan Wyndham Kalamış, konaklama yapmak isteyenleri de unutmadı. Yılbaşı gecesi otelde konaklamak isteyenler için deniz manzaralı odada fiyatlar 449 TL’den başlıyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.