TÜRSAB'da bir devri kapattık, yeni bir çağ açtık

2200 oyla TÜRSAB'ın yeni başkanı olan Firuz Bağlıkaya, seçim sonuçları açıklandıktan sonra yaptığı teşekkür konuşmasında, TÜRSAB’ta şimdiye kadar hiçbir listenin bu kadar yüksek bir oy oranı almadığını vurguladı.

26/02/2018 01:39
TÜRSAB'da bir devri kapattık, yeni bir çağ açtık

Büyük bir coşku ve alkışlar eşliğinde konuşmasını sürdüren TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, "Biz TÜRSAB'da bir çağı kapatıp yeni bir çağı açtık. Tarih yazdık. Bugün bir şeyi değiştirdik, yarın her şeyi değiştireceğiz" dedi.

Başaran Ulusoy’un 18 yıllık başkanlık dönemini sona erdirerek tarihi bir zafere imza atan Bağlıkaya, iddialı olduğu kadar, motive edici de bir konuşma yaptı. Öncelikle kongreye emeği geçen herkese teşekkür eden Firuz Bağlıkaya, “Bizi bu yarışta yalnız bırakmayan tüm arkadaşlara sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bizimle çalışan arkadaşları da aynı dileklerle kucaklıyorum. Bu genel kurulun huzur içinde yapılmasını sağlayan öncelikle divana ve tüm görevlilere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Emin Çakmak'a sert cevap

Genel Kurul'un sonunda dilek ve temenni bölümünde konuşan Emin Çakmak'a da yanıt veren Bağlıkaya,  Çakmak’ın Başaran Ulusoy'a onursal başkanlık verilmesi teklifini, “Onursal başkanlık meselesi bu kürsüde konuşulacak bir konu değil. Bırakın da bunu en yüksek oyu alan grup düşünsün. Biz önceliği bunun gibi konulardan önce acentaların sorunlarını çözmeye vereceğiz” dedi.

Emin Çakmak’ın yaptığı konuşmayla salonu gerdiğini vurgulayan TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, “Gün birlik olma günüdür” diye konuştu. Emin Çakmak’ın “İcraatlarınızın takipçisi olacağız" sözlerine de cevap veren  Bağlıkaya, "Burada altı yedi arkadaşımız temenni konuşması yaptı, sadece bir arkadaşın konuşmasında salonda gerilim oldu. Kongre bitti... Sizin bizi takip etmenize gerek yok, bizi bütün seyahat acentaları takip edecek. Eğer müzmin adayım, muhalefete devam edeceğim ve 957 yıl daha aday olacağım diyorsan, o da senin sorunun” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.