Turizm İl Müdürüne silahlı saldırı

Manisa Kültür ve Turizm İl Müdürü Erdinç Karaköse (48), cuma namazı çıkışı silahlı saldırıya uğradı. Müdür Karaköse, ayağından yaralandı.

31/12/2019 23:40
Turizm İl Müdürüne silahlı saldırı

Kültür ve Turizm İl Müdürü Erdinç Karaköse, Sultan Camii'nde cuma namazını kıldıktan sonra, namaz çıkışı caminin önünde polis memuru olduğu iddia edilen Serdar B.'nin silahlı saldırısına uğradı. Serdar B., nedeni henüz belli olmayan bir sebepten dolayı Müdür Kasaköse'ye 3 el ateş etti. Karaköse, sol ayağından yaralanırken, bir mermide park halindeki otomobilin camına isabet etti. Sol ayağından yaralanan Müdür Karaköse, olay yerine gelen ambulansla Manisa Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Saldırıyı gerçekleştiren Serdar B. ise olay yerinde polise teslim olarak, ekip aracıyla İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Görgü tanığı bir vatandaş yaşanan olayı şu şekilde anlattı: "Saldırıyı gerçekleştiren kişi, 3 el ateş ettikten sonra, vurduğu kişiden gidip pişman olduğunu söyledi ve özür diledi. Belindeki kemeri çıkarıp kanamayı durdurmak için bacağına bağlamak istedi. Ancak vurulan kişi, bunu kabul etmedi. Kısa süre sonra polisler ve sağlık ekipleri olay yerine gelip, vurulan kişiyi hastaneye götürdü." (Cihan)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.