TravelShop Turkey sektörü Arnavutluk'ta buluşturdu

TravelShop Turkey tarafından Arnavutluk’un başkenti Tiran'da düzenlenen Balkanlar workshop’u, başarıyla tamamlandı.

15/04/2018 02:39
TravelShop Turkey sektörü Arnavutluk'ta buluşturdu

35 ülkeden 100'e yakın yabancı tur operatörü ile Türkiye’den ve Balkanlar’dan sektör temsilcilerinin katıldığı workshop'un  açılışını kurdelesini, Arnavutluk Çevre ve Turizm Bakanı Blendi Klosi, TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender, THY Tirần Müdürü Ertan Alpay kesti. THY'nin sunum yaptığı workshop etkinliğinde, toplam 2 bin 300 B2B görüşme yapıldı.

Arnavutluk’ta ilk defa bu kadar geniş çaplı ve uluslararası nitelikli bir workshop etkinliği gerçekleştirilmiş oldu. B2B WorkShop TravelShop etkinliğine, tüm Balkan ülkeleri ile Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden yoğun ilgi vardı.

8 günlük Balkan ülkeleri ve Yunanistan Fam Trip'i 

Etkinlikte bir konuşma yapan Arnavutluk Çevre ve Turizm Bakanı Blendi Klosi, yabancı turizm yatırımcılarını ülkesine davet etti ve B2B WorkShop organizasyonunu Tiran’da düzenleyen WorkShop TravelShop Genel Müdürü Murtaza Kalender’e çok teşekkür etti. Klosi, gelecek yıl birlikte daha geniş kapsamlı workshop etkinliği yapmak istediklerini de  belitti.

Bölgeyi daha iyi tanıtabilmek için, 35 ayrı ülkeden gelen yabancı tur operatörlerine, 8 günlük Balkan ülkeleri ve Yunanistan Fam Trip'i düzenlendi.

Amacımız Balkanlar'ı ve Türkiye'yi tanıtmak

Etkinlik hakkında bilgi veren WorkShop TravelShop Genel Müdürü Murtaza Kalender, amaçlarının sadece Balkanlar’ı tanıtmak olmadığını, aynı zamanda Türkiye’den gelen sektör temsilcilerini bir araya getirerek ülke tanıtımına katkı yapmayı da hedefleriklerini belirtti.

Kalender, Türkiye’den gelen Traveluxe Cappadocia, Briks Hotel Istanbul, Ramada Hotel Golden Horn, Radisson Blue Atakoy, Lares Park Hotel, Kıbrıs’tan gelen Kaya Artemis Hotele ve THY yetkililerine, desteklerinden dolayı teşekkür ettiği.

Bir sonraki etkinliğimiz, 21 Nisan'da Dubai'de 

Murtaza Kalender, "Amacımız, etkinliğimize daha çok Türk firmasının katılımını sağlamak.  Bu fırsatı tüm sektörün değerlendirmesi gerekir. Bir sonraki etkinliğimiz, 21 Nisan'da Dubai'de gerçekleşecek. Amacımız, ATM Dubai fuarına gelen birçok yabancı tur operatörü ile Türk firmalarını bir araya getirmek. Şu ana kadar 96 ülkeden 1105 yabancı acente, Dubai etkinliğine başvuru yaptı" diye konuştu.

TravelShop'un Dubai workshop etkinliğine, Kültür ve Turizm Bakanlığı, TÜRSAB, THY ve ISTTA yetkilileri de katılacak.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.