Kurban Bayramı’nda uygun fiyatlı Avrupa tatili

Coral Travel & Odeon Tours, misafirlerine Kurban Bayramı’nda çok uygun fiyatlarla Barcelona, Paris, Amsterdam, Orta Avrupa veya Balkanları keşfetme imkanı sunuyor.

31/12/2019 23:40
Kurban Bayramı’nda uygun fiyatlı Avrupa tatili

Türkiye pazarındaki tüketiciye 2006’dan beri tatil hizmetleri sunan Odeon Tours, 2014 yılı itibarı ile faaliyetlerine OTI Holding’in global tur operatörü markası Coral Travel ile devam ediyor. Coral Travel & Odeon Tours misafirlerine Kurban Bayramı’nda çok uygun fiyatlarla Barcelona, Paris, Amsterdam, Orta Avrupa veya Balkanları keşfetme imkanı sunuyor. Özellikle yakınlığı ile cazip bir alternatif olan Avrupa ülkeleri, tarihi ve kültürel mirası ile canlı gece hayatıyla Kurban Bayramı’nda gezi tutkunları için önemli bir alternatif oluşturmaya devam ediyor.

Orta Avrupa 499 Euro’dan başlayan fiyatlarla keşfedilmeyi bekliyor

Viyana, Budapeşte ve Prag; müzeleri, opera salonları, kiliseleri ve tarihi mekanları ile ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor. Coral Travel & Odeon Tours Orta Avrupa’nın birbirinden güzel bu üç şehrini 499 Euro’dan başlayan fiyatlarla keşfetme şansı sunuyor.Neo-klasik ve modern mimarinin birçok eserinin ziyaret edilebildiği Viyana’da tekne ile Tuna Nehri gezisine çıkılarak şehir panoramik olarak görülebiliyor.

Yaklaşık 150 yıl Osmanlı hâkimiyetinde kalan Budapeşte’de Osmanlı izleri gezginleri etkilemeye devam ediyor.Kafka’nın, Dvořák’ın, Mozart’ın, Goethe’nin, Beethoven’ın, Puşkin’in evleri ile Atatürk’ün 1918’de kaldığı oteli barındıran Ortaçağ’ın bohem şehri Prag ve çevresi de görülecek yerler arasında.Coral Travel& Odeon Tours’un düzenlediği 4 Ekim çıkışlı Orta Avrupa turu, Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile ve 7 gece konaklamalı olarak gerçekleştiriliyor.

Özgürlükler şehri: Amsterdam

Kurban Bayramı tatilinde Avrupa seyahati düşünen tatilciler için en çok tercih edilen yerlerden biri de Avrupa’nın eğlenceli yüzü, Hollanda'nın en büyük şehri ve başkenti Amsterdam. Coral Travel& Odeon Tours ile 499 Euro’dan başlayan özel fiyatlarla özgürlükler kenti Amsterdam’ı yakından görebilirsiniz. 3 ve 4 Ekim’de Pegasus Hava Yolları tarifeli seferi ile başlayacak Amsterdam turu 3 gece 4 gün sürecek. Bayramda Amsterdam’ı tercih edenler,şehri çevreleyen kanallarda tekne gezintisi yapacaklar, Amsterdam ve Hollanda’nın simgesi haline gelmiş olan Yel Değirmenleri, klasik Hollanda köyleri, dünyaca ünlü Kırmızı Fener Sokağı’nı (RedLight Street) yakından görme fırsatı bulacaklar. Dünyada eşine çok fazla rastlanamayan Amsterdam Çiçek Pazarı Bloemenmarkt ise herkesi büyüleyecek.

From Paris with Love..

Coral Travel & Odeon Tours ile Paris turunu tercih eden tatilseverler hikâyelerin, masalların, efsanelerin, ışıkların ve aşkın kenti Paris’te ünlü Louvre Müzesi, Notre Dame Kilisesi’ni ziyaret edecekler, Sein Nehri üzerindeki gezi motorlarına binecekler ve dünyanın en ünlü ve en lüks caddelerinden biri olan Champs-Elysées’in tadını çıkaracaklar. Dünyaca ünlü markaların dev mağazalarının yer aldığı Paris'in her bir köşesi her bütçeye uygun alışveriş yapma imkanı sunuyor. Catherine Deneuve, Claude Monet, Jean Paul Belmondo, Salvador Dali, Edith Piaf ve Albert Camus gibi ünlü isimlerin mesken tuttuğu Paris şehri Ekim ayında ayrı bir güzellik sunuyor. 3 ve 4 Ekim’de Türk Hava Yolları tarifeli seferleri ile başlayacak ve 3 gece 4 gün sürecek Paris turunun, kişi başı konaklamalı fiyatı 599 Euro’dan başlıyor. Üstelik bu fiyata Paris Outlet ve Parfüm Müzesi turu dahil.

Dünyanın en çok turist çeken şehirlerinden biri: Barselona

Dünyaca ünlü mimar Gaudi, hayatının bazı dönemlerini burada geçiren Picasso, Katalunya doğumlu Salvador Dalí ve niceleri… Avrupa’nın en çok ilgi çeken tur destinasyonlarından olan sanat ve kültür şehri Barselona, Kurban Bayramı tatilinde,  Coral Travel & Odeon Tours ayrıcalığı ile keşfedilmeyi bekliyor.Mimar Gaudi’nin muhteşem yapıtlarından “Bitmeyen Kilise” olarak da bilinen Sagrada Famillia, Park Guell ve Casa Mila görülmeden Barselona’dan dönülmemeli.

Bu eserlerin yanı sıra Plaza de Espana ve Plaza de Catalunya, Barselona Katedrali, Picasso Müzesi, ünlü ressam Salvador Dali’nin doğduğu kasaba Figuras ve Dali müzesi Barselona’da görülmesi tavsiye edilen yerler arasında sıralanıyor. Kurban Bayramı tatiline denk gelen 3 Ekim’de hareket edecek Coral Travel & Odeon Tours Barselona turu, Türk Hava Yolları seferi ile 3 gece konaklamalı, kişi başı 649 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Tarihi ve doğal güzellikleriyle Balkanlar turu

3 Ekim’de Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile 4 gece 5 gün sürecek, 3 ve 4 yıldızlı otellerde konaklamalı Balkanlar turunun kişi başı fiyatı 399 Euro’dan başlıyor. Ohrid, Üsküp ve Priştina’yı kapsayan tur Balkanların yemyeşil coğrafyasını, pek çok farklı kültürün izini taşıyan büyük şehirlerini, tipik taş evlerini görme ve yakın Balkan tarihine tanıklık etme fırsatı sunuyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.