ITB Berlin'e standımızla da damga vurduk

ITB- Berlin Fuarı'nda, yapımcılığını Arasta Mimari Tasarım A.Ş.nin üstlendiği Türkiye Standı, 8000’i aşkın stant arasında Avrupa kategorisinde ikinci oldu.

13/03/2018 13:28
ITB Berlin'e standımızla da damga vurduk

Türkiye’den 192 katılımcının yer aldığı, turizm sektörünün büyük umutlarla katıldığı ITB Berlin Fuarı’nda, Türkiye Turizm ve Kültür Bakanlığı’nın stant yapımını 10'uncu kez üstlenen Arasta Mimari Tasarım A.Ş, bu sene de stant tasarım ve uygulaması ile 2'ncilik ödülünü aldı.

ITB 2018'e kadın eli değdi

Genel Müdür Sevim Yücel yönetiminde, çoğunluğu kadınlardan oluşan ekibin deneyimi ile son derece titiz bir çalışma yürüten Arasta, Truva Atı, Galata Kulesi, Apollon Tapınağı ve Divriği Kapısı gibi Türkiye'nin simgesi haline gelen yapıların gerçeğe en yakın replikalarının sergilendiği tasarım ile en göz alıcı stant uygulamasını gerçekleştirdi. 

Arasta iletişim danışmanı Gönen Orhan, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca ITB’de, destinasyon odaklı tanıtım anlayışıyla Antalya, Ege, İstanbul/Marmara ve Anadolu’nun daha bir öne çıktığını vurgulayarak önümüzdeki yılarda da benzer anlayışın Türkiye’ye ilgiyi artıracağına dikkat çekti.

ITB Berlin’deki 3 bin 79 metrekarelik Türkiye standında yer alan katılımcıların, gerek stant tasarım ve uygulamasından gerekse ziyaretçilerin  ilgisinden  oldukça memnun oldukları  ve bu sene Avrupalı acentaların Türkiye'ye olan ilgisinin arttığı gözlendi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.