Güneş Türk turizminin üzerinde parlayacak

Jacaranda Hotels ve Öger Tours Türkiye´nin CEO'su olan ve aynı zamanda Robinson Club Masmavi´den sorumlu bulunan Volkan Şimşek, yeni sezondan ümitli olduğunu söyledi.

31/12/2019 23:40
Güneş Türk turizminin üzerinde parlayacak

Yeni Robinson Club Masmavi 29 Nisan tarihinde, on farklı kategoriye ait toplam 550 oda ile dünyadaki en büyük Robinson Club olarak, Belek'te açılacak. Altı restoran, sekiz su kayağı ve harika bir çocuk kulübü konsepti ile Robinson Club Masmavi, çocuklu ailelerin gözdesi olacak. Jacaranda Hotels ve Öger Tours Türkiye´nin CEO'su olan ve aynı zamanda Robinson Club Masmavi'den sorumlu bulunan Volkan Şimşek, Tourexpi’ye yaptığı açıklamada yeni sezondan ümitli olduğunu söyledi.

Türkiye rezervasyonlarının iyiye doğru gitmesine yönelik bazı işaretler gördüğünüzü söylüyorsunuz. Bu konuda bize neler söyleyebilecek siniz?

2016 yaz sezonu yeni başladı. Avrupa ülkelerinden ve özellikle Almanya´dan gelen rezervasyon sayıları bu yıl çok iyi başlamadı. Fakat ben ümitliyim ve rezervasyonların önümüzdeki günlerde daha iyi olacağına inanıyorum. Bunun belirtileri de var. Son haftalarda iyi rezervasyonlar aldık ve bence sezonun devamı daha iyi geçecek.

Beklentiyi neye dayandırıyor sunuz?

Bütün partnerlerimizin hem Türkiye’de, hem de Almanya’da ve diğer Avrupa ülkelerinde, Türkiye’ye destek verdiklerini biliyorum. Hepsi çeşitli aktivite ve roadshowlar düzenliyor. Çünkü hepsinin kalbi Türkiye için atıyor. O nedenle de, Türkiye´nin toparlanmasını, daha iyi bir duruma gelmesini istiyorlar. İşte bu nedenle ben, turizmdeki düşüşün düzeleceğine inanıyorum. Ayrıca, yatırımcıların Türkiye'ye yönelik ilgisi de devam ediyor.

Artışın somut örneklerini yaşıyor musunuz?

Evet. Bu artış aynı zamanda bizim yeni gözbebeğimiz Robinson Masmavi de de kendini gösteriyor. Onu 29 Nisan tarihinde açacağız. Sonra sezon bizim için normal şekilde devam edecek. Güneş, önümüzdeki haftalarda sadece fiilen değil, aynı zamanda mecazi anlamda da üzerimizde parlayacak. Eminim, bununla birlikte daha iyi rezervasyon rakamları gelecek.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.