Evlenecek çiftlerin vazgeçilmezi BW Citadel Hotel

Evlenecek çiftlerin tercih ettiği mekanların başında gelen BW Citadel Hotel, bu yıl 200’ü aşkın organizasyona imza atacak.

20/02/2018 15:55
Evlenecek çiftlerin vazgeçilmezi BW Citadel Hotel

BW Citadel Hotel, bu yıl 200’ü aşkın organizasyona imza atmaya hazırlanıyor. Evlenecek çiftlerin düğün, kına ve nişan için tercih ettiği mekanların başında gelen BW Citadel Hotel’de, organizasyonların %70’ni düğün, %20’ni kına, %10’nu nişan oluşturuyor.

Bir tarafta Marmara Denizi’ni, diğer tarafta Ayasofya ve Sultanahmet Camisi’ni gören BW Citadel Hotel, tarihi yarımadanın romantik otelleri arasında bulunuyor. Yaz aylarındaki haftasonlarına ilişkin rezervasyonların alınmaya başlandığı otelde, düğün paketleri kişi başı 120 TL ile 170 TL arasında değişiyor.

Otel, yabancı çiftlerin de favorisi

Otel aynı zamanda, Kanada, Rusya, Almanya, İngiltere, Hollanda, Arap ülkeleri dahil dünyanın dört bir yanından yabancı çiftlerin yoğun ilgi gösterdiği otellerin arasında yer alıyor.

Bir düğün mekanından en büyük beklentinin “güven” olduğunu ifade eden BW Citadel Hotel Ziyafet Müdürü Tuğçe Gümüş, şunları söyledi:

Bir düğün mekanının olmazsa olmazları vardır

“Çiftlerin bir düğün mekanından beklentisi, güven ve kalitenin en uygun şartlarda kendilerine ulaşmasıdır. Diğer bir değişle, kendilerine satış esnasında taahhütte bulunulan servis, programlama, yemek kalitesi ve güler yüzlü hizmetin davet sonuna kadar yerine getirilebilmesidir.

Özetle, otelimizin kaliteli hizmeti ve muhteşem manzarasıyla, bölgenin eşsiz tarihi dokusu buluşunca başarımız kaçınılmaz olmaktadır. Ayrıca otelimiz bu sene, Best Western İnternational Kalite Denetimi’nden en yüksek puan olan, 1.000 tam puanı almıştır.” 

2018 yılına hızlı başladık

Bu yıla ilişkin yoğun rezervasyon talepleri geldiğini belirten Tuğçe Gümüş, konuşmasına şöyle devam etti:

“2018 yılı bizim için hızlı başladı. Yıllardır artan kalitemiz ve güven veren markamız sayesinde, davet vermek isteyen çiftlerimizin, güven çemberinde ilk akıllarına gelen veya yönlendirildikleri uygun bütçeyle en kaliteli hizmeti sunan mekanlardan birisi olduğumuz için, her geçen yıl yoğunluğumuz daha da artıyor.

Kısaca, satış esnasındaki güvenilirlik ve yardımsever tutumumuz,  davet gününe kadar sağladığımız profesyonel desteğimiz ve davet günü tüm personelimizin aşkla çalışması, yıllar içinde sektördeki yerimizi sarsılmaz derecede güçlendirmiştir.” 

Ürün ve hizmet kalitesinden asla ödün vermeyiz

Misafir memnuniyetine son derece önem verdiklerini kaydeden Tuğçe Gümüş, “Misafir memnuniyetine üst düzeyde önem veren işletme vizyonumuz sayesinde, gerek ürün kalitesinden, gerek hizmet kalitesinden asla ödün vermeyiz. Uzun yıllardır bünyemizde işini aşkla harmanlayarak çalışan personelimizle; hem davet  sahiplerimiz, hem de onların misafirleriyle güzel işbirliği içine giriyoruz. Aşçılarımız ve servis personelimiz, uzun yıllardır bünyemizde görev yapıyorlar.

Dolayısıyla yıllar sonra tekrar bizi arayan misafirlerimiz, karşılarında aynı emin elleri gördüğünde çok mutlu oluyorlar. Daima geleneklerimizi yenilikler ile harmanlayarak yolumuza devam edeceğiz. Aynı zamanda, online mecralarda hakkında olumlu yorumlar yapılan nadir işletmeler arasında yer almamız da, ayrı bir gurur vermektedir" diye konuştu.

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.