Bentour yeni sezona sıkı hazırlanıyor

Daha çok aileyi Türkiye’ye çekmek için harekete geçen Bentour, çocuklu ailelere daha renkli ve daha eğlenceli tatil imkanları sunmak için, “2018 Kaydırak Kataloğu” hazırladı.

11/02/2018 00:17
Bentour yeni sezona sıkı hazırlanıyor

Bentour Reisen, Alman ve İsviçreli ailelerin Türkiye’ye yönelik artan ilgisini destekleyecek bir karar aldı. Bentour, ailelere daha renkli daha eğlenceli tatil imkanları sunmak için “2018 Kaydırak Kataloğu” hazırladı.

Türkiye’ye yönelik tatil taleplerinin 2018 yılında yüksek bir artış gösterdiğini açıklayan Bentour Reisen, özellikle Alman ve İsviçreli ailelerin yoğun ilgisinin söz konusu olduğunu belirtti.

Ailelere özel 21 tesis ve toplam 345 kaydırak 

2018 Yaz Ana Kataloğu’ndan seçilerek 32 sayfa olarak hazırlanan katalogda, ailelere özel 21 tesis ve toplam 345 kaydırak bulunuyor.

Bentour Reisen 2018 Kaydırak Kataloğu hakında bilgi veren Bentour Reisen Pazarlama Müdürü Christian Hauk, “Seyahat acentelerimizin Kaydırak Kataloğumuzu tekrar piyasaya sürme noktasındaki taleplerini geri çevirmedik. 2018 yılında da bu kataloğu tekrar ürün yelpazemize eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Katalog 2 hafta içinde acentalarının elinde 

Halen baskıda olan “Bentour Kaydırak Kataloğu”, önümüzdeki 2 hafta içerisinde seyahat acentalarının elinde olacak. Sonbahar dönemindeki yoğun talepleri karşılayabilmek adına Bentour Reisen ayrıca İsviçre çıkışlı uçak kapasitelerini Edelweiss Havayolları, Germania ve SunExpress’ten alınan toplam 2 bin koltuk ile arttırdı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.