Avrupa'nın ilk oyuncu oteli açıldı

Avrupa'da bir ilk olarak Amsterdam'ın De Pijp bölgesinde faaliyet gösteren Arcade Hotel, sıradan bir otel olmanın ötesinde tamamen oyunculara göre dizayn edildi.

31/12/2019 23:40
Avrupa'nın ilk oyuncu oteli açıldı

Teknoloji tutkunları genelde seyahat günlerini teknolojiden uzak şekilde geçirirler. Amsterdam'da açılan yeni bir otel ise seyahat edecek oyun tutkunlarını en iyi şekilde ağırlamayı planlıyor. Avrupa'da bir ilk olarak Amsterdam'ın De Pijp bölgesinde faaliyet gösteren Arcade Hotel isimli mekan sıradan bir otel olmanın ötesinde tamamen oyunculara göre dizayn edilmiş durumda. Tunahan Safdır'ın haberine göre, oteldeki tüm odalarda oyun konsolları bulunuyor. Dilerseniz odanızda retro oyunların keyfini çıkarıyor veya lobiye gidip diğer oyuncularla çoklu oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz ve bunun için ekstra bir ücret ödemiyorsunuz.

Otelin hizmetleri konsollarla sınırlı değil elbette. Oyunlara yönelik dergiler, çizgi romanlar vb. pek çok içeriğe de erişebiliyorsunuz. Otel sahibi Daniel Salmanovich böyle bir otel açmaya karar verirken herşeyi oyuncuların gözünden düşünüp onların isteklerine yanıt verecek şekilde standart bir otel dizaynından çıkıp her şeyi en baştan modellediklerini ve oyuncuların kendilerini konforlu hissedeceği bir ortam sağlamanın bu projeye başlarken ki en önemli hedefleri olduğunu söylüyor.

Gelecekte sadece belli oyunlar için ayrılan odalar ve düzenli olarak yapılacak turnuvalarla oyun deneyimini daha da yukarılara taşımak istediklerini belirten Salmanovich'in bu düşünceleri eminiz ki sık sık seyahat eden oyuncuların hayallerini süslemiştir. Kalacağınız oteli belirlerken kriterleriniz arasına oyunculuk ihtiyaçlarınızı karşılama kriteri ekleyerek karar vermek güzel bir lüks olsa gerek.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.