Antalya Rusya'da en popüler 2'nci destinasyon

Ruslar'ın uzun mayıs tatilinde kendilerinin bireysel organize ettikleri tatil programlarında Antalya’nın “En popüler ikinci destinasyonu” olduğu açıklandı.

31/12/2019 23:40
Antalya Rusya'da en popüler 2'nci destinasyon

Turizm sektörünü yakından ilgilendiren ilginç ve önemli bir haber: Türkrus'ta yer alan habere göre, Rusya’da Türkiye tur paketlerinin satış yasağı devam ederken, diğer yandan Rusların uzun mayıs tatilinde kendilerinin bireysel organize ettikleri tatil programlarında Antalya’nın “en popüler ikinci destinasyonu” olduğu açıklandı.

Önde gelen bilet ve otel satış sitesi OneTwoTrip’in açıklamasına göre, ilk sırada Kıbrıs-Larnaka yer aldı. Mayıs tatilinde tek çocuklu bir ailenin Antalya’ya gidiş dönüş uçuş maliyetinin ortalama 50 bin ruble olduğu hesaplandı. Her şey dahil sisteminde beş yıldızlı bir otel için ise günlük 5 bin ruble bütçe ayrıldı.

Dört yıldızlı bir otelde uçak bileti ve bir hafta her şey dahil tatilin maliyeti olarak da 78 bin rublelik hesap çıkarıldı. Aynı tatili Larnaka’da 99 bin rubleye çıkıyor. Larnaka ve Antalya’dan sonra “self” mayıs tatilinde en popüler yer Ermenistan’ın başkenti Erivan oldu. 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.