450 Rus acentacı Fethiye'de

22 Ekim'de başlayan ve 26 Ekim'de sona erecek olan "ITF International Travel Forum" da yer almak üzere, Rusya'nın çeşitli bölgelerinden, Bölge Acentesi sahibi ve üst düzey temsilcilerinin yer aldığı 450 kişilik kafile, Dalaman Havalimanı'nda törenle karşılandı.

31/12/2019 23:40
450 Rus acentacı Fethiye'de

Üç yıl içerisinde 5'incisi gerçekleştirilen ITF, organizasyonları, konusunda bir dünya devi olan; Intourist/ThomasCook Acentesi tarafından organize ediliyor. Her yıl Türk turizminde öne çıkan konaklama tesislerinde yapılan organizasyona bu kez, Fethiye-Ölüdeniz, Liberty Hotels Lykia/Sentido Lykia Lykia Resort and Spa ev sahipliği yapıyor.

Bu organizasyonları ülkemizde gerçekleştiren Intourist/ThomasCook Acentesi Türkiye Genel Müdürü Şehmuz Yüksekses, "Gelenekselleşerek bölge turizmine, önemli yararlar sağlayan bu organizasyonların başarısı ve yarattığı pozitif etkinin teşviki gerekir" dedi.

Liberty Hotels Lykia ve Sentido Lykia Resort and Spa Genel Müdürü Mehmet Biçer: ‘’Amacımız Rus pazarını tesislerimizde ve Fethiye'de büyütmek. Bu tur organizasyonları 2015 yılında da yapmaya devam ederek, Fethiyemiz'in tanıtımına katkıda bulunmanın keyfini yaşamak istiyoruz’’ dedi.

Yapılacak olan bu yeni organizasyonda katılımcı Rus acentelerinin üst düzey temsilcileri ile toplantı ve Work-Shop etkinlikleri sırasında;

*** "Yerinde tanıtım" yapılması,

***  Yerel yönetimler ve İşletmecilerle yüz-yüze buluşma/görüşme fırsatının yaratılması,

*** Doğrudan temaslar sağlanarak iş olanaklarının geliştirilmesi doğrultusunda, öngörülen faydaları arttırmak hedefleniyor.

450 acenteci konukla bağlantılarını geliştirmeyi planlayan bölgedeki turizm yatırımcıları ve konaklama tesislerinin yöneticileri de bu organizasyonda yer alıyor. Organizasyonda, Rus turizm potansiyelinin tatil tercihlerini kullanırken, Fethiye bölgesini ve organizasyonda yer alan tesisleri seçmesini sağlamak, bir diğer amaç olarak öne çıkıyor.  


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.