Yotel İstanbul Airport'un açılış tarihi belli oldu

İngiliz devi YO! Company, otelcilik markası YOTEL’i yeni havalimanı ile Türkiye’ye getiriyor. YOTEL, İstanbul Havalimanı'nda 451 odalı otelini açmak için geri sayıma başladı.

13/12/2018 11:56
Yotel İstanbul Airport'un açılış tarihi belli oldu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda resmi açılışı gerçekleştirilen ve Türk Hava Yolları'nın şimdilik 7 noktaya sefer düzenlediği İstanbul Havalimanı'nda faaliyet gösterecek "YOTEL İstanbul Airport", 1 Mart 2019'dan itibaren konuklarını ağırlamaya başlayacak.

Akıllı tasarımı ile dikkat çeken YOTEL İstanbul Airport, iki alandan oluşacak ve hava tarafında 174 oda bulunacak. Kara tarafında ise, 277 oda yer alacak. Otelde ortak çalışma ve dinlenme alanları, sağlıklı yaşam merkezleri, Club Lounge konseptli alanlar da olacak.

Oda fiyatları belli, satışlar başladı

Premium Queen, ADA Queen, Premium Plus Queen, Premium Plus Twin, Premium Plus King ve First Class King with Bunk  olmak üzere 6 ayrı oda tipiyle hizmet verecek otelde konaklamanın bedeli ise, 216 Euro'dan başlıyor ve 270 Euro'ya kadar yükseliyor.

İstanbul Havalimanı'nda faaliyet gösterecek otelin oda satışları işletmeci firmanın resmi internet sitesi üzerinden başladı.

İstanbul'dan sonra sırada Ankara ve Bodrum var

Airport'ta yer alan habere göre Yotel CEO'su Hubert Viriot, "Şu anda önceliğimiz İstanbul Yeni Havalimanı'nda gerçekleştireceğimiz otel. Çok ciddi bir konsantrasyon gerektiriyor. Sonrasında İstanbul şehir merkezinde bir otel kurmayı planlıyoruz.

Böylece havalimanıyla şehir arasında bir bağlantı kuracağız. Ardından da Türkiye'nin tüm şehirlerinde olmak için adımlar atacağız. Şu anda Ankara ve Bodrum'da görüştüğümüz firmalar var" dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.