Yerli turist, yeni yıla, sıcak iklimi olan ülkelerde girecek...

3 günlük yılbaşı tatilini fırsat olarak gören yerli turist, yeni yıla, sıcak iklimi olan ülkeler ile çok fazla görmediği farklı şehirlerde girecek… Merlin Travel Group şirketlerinden Tivoli Turizm, hem sıcak iklimi olan, hem çok fazla görülmeyen destinasyonlara, çok özel yılbaşı tatil paketi hazırladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Yerli turist, yeni yıla, sıcak iklimi olan ülkelerde girecek...

Yılbaşı tatili için Endonezya, Filipinler, Fas, Kenya ve Tanzanya’ya yoğun talep bulunuyor…
Yılbaşı tatiline yoğun talep aldıklarını anlatan Merlin Travel Group Yönetim Kurulu Başkanı Selami Çelebioğlu, Avrupa ülkeleri gibi mevcut destinasyonların yanı sıra; Endonezya ve Filipinler turlarında % 200; Fas, Hindistan ve Tayland’da % 150; Kenya, Tanzanya ve Güney Afrika Safari turlarında % 100; Moskova ve St Petersburg satışlarında % 70 artış yaşandığını kaydetti.

Global kriz nedeniyle, yurtdışında oda fiyatları çok yüksek değil

Geçtiğimiz yıllarda, özellikle yeni yıl gibi özel günlerde, yurtdışındaki oda fiyatlarının yükseldiğini hatırlatan Selami Çelebioğlu, “Geçmiş yıllarda, özellikle yılbaşında, oda fiyatları yükselirken, bu yıl global kriz nedeniyle, yurtdışındaki oteller de, oda fiyatlarını yükseltmiyor. O nedenle, geçtiğimiz yıllara oranla, bu yılbaşında yurtdışına çıkmak çok daha cazip olmaktadır. Yerli turist, yeni yıl tatili için Paris, Roma, Londra gibi şehirler ile Dubai, Mısır gibi sıcak destinasyonların yanı sıra; Filipinler, Kenya, Tanzanya, Güney Afrika gibi daha önce çok fazla görmediği yerlere de ilgi gösteriyor” dedi.  
Yeni yılda tatile çıkacakların yüzde 60’ının yurtdışı, yüzde 40’ının yurtiçini tercih edeceğini anlatan Tivoli Turizm Genel Müdür Yardımcısı Kaan Erdoğan, yurtdışında Avrupa ülkeleri ve Dubai gibi sıcak bölgeler ile Endonezya, Tanzanya gibi daha önce fazla görülmeyen destinasyonların, yurtiçinde ise, Uludağ, Ilgaz, Kartalkaya gibi kayak merkezleri ve Antalya’nın tercih edileceğini belirtti.  

Tivoli Turizmden Yurtdışı Yılbaşı Turları
**Fas (4 gece 5 gün) 449 Euro
**Kenya (5 gece 7 gün) 1495 Euro
**Tanzanya (7 gece 10 gün) 2195 Euro
**Hindistan (5 gece 6 gün) 950 Euro
**Endonezya Turu (6 gece 8 gün) 1125 Euro
**Moskova 5 (gece 6 gün) 710 Euro
**Paris Turu (3 gece 4 gün) 699 Euro
**Amsterdam (3 gece 4 gün) 399 Euro
**Londra (4 gece 5 Gün ) 349 Euro
**Almanya-Belçika-Fransa-Hollanda-Lüksemburg’u kapsayan Benelüx ülkeleri (7 gece 8 gün) 449 Euro
**Kenya Safari (6 gece 7 gün) 1399 Euro
**Sri Lanka (4 gece 5 gün) 549 Euro
**Dubai Turu (3 gece 4 gün) 399 Euro


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.