Yaz Ela’da Başlar

Antalya’nın cazibe merkezi Belek’te yer alan ELA Excellence Resort Belek, yepyeni konsepti ile 2023 turizm sezonu için 1 Nisan’da kapılarını açtı.

06/05/2023 16:28
Yaz Ela’da Başlar

Yerli ve yabancı konuklarına Akdeniz misafirperverliğini hissettirerek benzersiz bir tatil deneyimi sunan ELA Excellence Resort Belek, Re-Branding süreci ile tamamen yeniden yapılandırılan alanları ile misafirlerini ağırlamaya başladı.

ELA Excellence Resort Belek, hizmette mükemmellik anlayışı çerçevesinde kış sezonu boyunca Re-Branding süreci ile tamamen yeniden yapılandırılan Ela Villalar, Sultan Villalar, Ela Zen Spa, Lobby ve Resepsiyon alanlarında misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi vadediyor.

Aile otelciliği kavramını başlatan ve çocuklar için yarattığı alternatif konseptlerle öne çıkan Ela Exellence Resort ailedeki her bireye farklı deneyimler sunuyor.

Mutlu Personel Mutlu Misafir
“Mutlu personel mutlu misafir” anlayışı ile Türkiye turizmine hizmet veren ELA Excellence Resort Belek, Özak Global Akademi çatısı altında düzenlenen sürdürülebilir eğitim programları ile personelini desteklemeye de devam ediyor. Personel sayısı 1200’e ulaşan ELA Excellence Resort Belek, çalışanlarının ücretlerinden sağlık sigortalarına, eğitimlerden lojmanlarına kadar her alanda iyileştirmeler yaparak personelinin her zaman yanında olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.