Yakup Dinler TÜROFED Genel Sekreteri oldu

TÜROFED'te daha önce 5'inci dönem Yönetim Kurulu Üyeliği ile 6'ncı Dönem Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen, Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD)'in geçmiş dönem Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED)'in 7'nci Dönem Genel Sekreteri oldu.

05/12/2022 14:26
Yakup Dinler TÜROFED Genel Sekreteri oldu

29 Kasım 2022 tarihinde Ankara - JW Marriott Otel'de düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı TÜROFED 7'nci Olağan Genel Kurulu'nda Sururi Çorabatır ve Yönetimi genel kurul delegelerinden oybirliği ile bir dönem daha onay almıştı.

TÜROFED'e yeni üye olarak kabul edilen DOTED (Diyarbakır) ve ISTTA (İstanbul) derneklerinin katılımı ile daha da güçlenen federasyonun yeni yönetimi de şekillenmeye başladı.

Yakup Dinler, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED)'in 7'nci Dönem Genel Sekreteri oldu

TÜROFED'te daha önce 5'inci dönem Yönetim Kurulu Üyeliği ile 6'ncı Dönem Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen, Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD)'in geçmiş dönem Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler; Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED)'in 7'nci Dönem Genel Sekreteri oldu.

Yakup Dinler, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Türkiye Otelciler Federasyonu - TÜROFED'te 5'inci dönem YK Üyeliği ve 6'ncı dönem YK Başkan Yardımcısı olarak 6 yıl gururla görev aldım. 7'nci dönemde YK Başkanı Sn. Sururi Çorabatır'ın tensipleri ve değerli Başkanlarımızın destekleri ile Genel Sekreter olarak görev alacağımı açıklamaktan onur duyarım.” Turizm Aktüel Ailesi olarak biz de Yakup Dinler'e yeni görevinde başarılar diliyoruz.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.