Wyndham Kalamış Marina’ya yeni Satış ve Pazarlama Direktörü

Bünyesinde tam 7 bin 200 otel bulunduran Wyndham Hotel Group’un Türkiye'deki ilk Wyndham markalı oteli Wyndham Kalamış Marina’nın yeni Satış ve Pazarlama Direktörü Kemal Sinmez oldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Wyndham Kalamış Marina’ya yeni Satış ve Pazarlama Direktörü

Uzun yıllar sektörde birçok farklı pozisyonda görev alan Sinmez, mesleki kariyerine Türkiye’nin En İyi İş Oteli olan Wyndham Kalamış Marina’da devam etme kararı aldı.

Bünyesinde tam 7 bin 200 otel bulunduran Wyndham Hotel Group’un Türkiye'deki ilk Wyndham markalı oteli Wyndham Kalamış Marina’nın yeni Satış ve Pazarlama Direktörü Kemal Sinmez oldu. Uzun yıllar sektörde birçok farklı pozisyonda görev alan Sinmez, mesleki kariyerine Türkiye’nin En İyi İş Oteli olan Wyndham Kalamış Marina’da devam etme kararı aldı.

Eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde tamamlayan Kemal Sinmez profesyonel iş hayatına Satış Müdürü olarak CNR Uluslararası Fuarcılık’ta başladı. Ardından Rönesans Fuarcılık, Hanover Messe International ve ANFAŞ şirketlerinde görev alan Sinmez daha sonra The Green Park Hotels & Resorts’te Satış Müdürü oldu. 

Polat Renaissance Otel, The Marmara Hotels, Yazıcı Luxury Hotels, Ataköy Marina Park Residences, Ataköy Marina Hotel ve Sheraton İstanbul Ataköy Otel’de üst düzey görevler üstlenen Kemal Sinmez başarılarla dolu iş hayatına Wyndham Kalamış Marina ile devam etme kararı aldı.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.