Wonasis Resort Hotel’e yeni genel müdür

Doğu Akdeniz Bölgesi’nin en büyük resort oteli olan Wonasis Resort &Aqua Hotel’in genel müdürlük görevine, Mustafa Başkurt getirildi.

31/12/2019 23:40
Wonasis Resort Hotel’e yeni genel müdür

Mersin'in Kargıpınarı kasabasında yer alan 368 oda kapasiteli Wonasis Resort & Aqua Hotel’de görev almaya başlayan deneyimli turizmci Mustafa Başkurt son olarak,  İzmir Airport Orty Hotel’de görev yapıyordu.

Mersin'in en güzel tesislerinin başında gelen Wonasis Resort & Aqua Hotel, 2 km'yi aşan özel plajıyla  adından söz ettiren bir tesis. Buna ek olarak misafirlerine açık havuz, su parkı, kapsamlı spa olanakları ve ısıtmalı bir kapalı havuz imkanı sunan  otelin tüm alanlarında Wi-Fi’den de ücretsiz olarak yararlanmak mümkün.

Wonasis Resort & Aqua Hotel'in zarif bir şekilde dekore edilmiş oda ve süitlerinde bahçe manzaralı balkonlardan doyumsuz manzara keyfi yaşamak ayrı bir keyif. Odalar uydu kanallarını izleyebileceğiniz 80 cm LED TV, klima ve minibar ile donatılmış.

Wonasis Resort & Aqua Hotel'de açık büfe hizmet veren ana restoran, snack bar, Osmanlı, İtalyan, Meksika Mutfağı, deniz ürünleri ve Türk kebabı servis eden restoranlar gibi çok sayıda yemek mekanı seçeneğinde yemek çeşitlerinin tadına varmak mümkün. Havuz bar, amfitiyatro bar, lobi bar, beach bar, aqua bar veya disko barı da serin bir içecekle keyif yapmak için ideal. 24 saat oda servisinin  yer aldığı Wonasis Resort & Aqua Hotel'de konuklar spor salonunda egzersiz yapıp ardından Türk hamamında yorgunluk atabilir.

Sauna, masaj, yüz bakımları ve spa olanaklarının yer aldığı tesiste  sunulan diğer faaliyetler arasında su sporları, basketbol, ​​masa tenisi, dart, bilardo ve masa oyunları var. Ayrıca minik konuklar için bir çocuk kulübü mevcut.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.