VİP Turizm, 2012 hedeflerini açıkladı...

VIP Turizm, Türkiye çapında “VIP Turizm Satış Noktası” olarak hizmet veren 200’ün üzerindeki seyahat acentesi ile, İstanbul Point Otel’de düzenlediği toplantıda bir araya gelerek 2012 stratejilerini paylaştı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
VİP Turizm, 2012 hedeflerini açıkladı...

VIP Turizm ailesine yeni katılan acentelerinde aralarında bulunduğu toplantıda, VIP Turizm yeni markası olan ve seyyahlara uygun fiyata kaliteli tatil paketi sunan Ekovip, 2012 erken rezervasyon kampanyası “Düş Uzaklara” ve yeni yıl seyahat programları tanıtıldı. Ayrıca yurt içi,  yurt dışı ve online tur satışlarında 2011’da en iyi satış çizgisini yakalayan 3 acenteye ödülleri verildi.

VIP Turizm CEO’su Ceylan Pirinçcioğlu’nun açılış konuşmasını yaptığı toplantıda VIP Turizm 2011’de gerçekleştirdiği ilklerden bahsetti ve 2012 yılında da aynı hızla yeni projelere devam edeceğini aktardı. Avrupa’daki krizin yarattığı tedirginlik, değişen turist pazarı ve erken rezervasyon yaptırmanın planlı ve kaliteli bir tatil açısından ne denli önemli olduğu üzerinde durdu. Yaklaşan yılbaşı ve sömestr tatillerinde seyahat edecek VIP misafirlerinin hayallerindeki tatili yaşabilmeleri için acentaların alması gereken bazı önlemlerden bahsetti.
 
Toplantıda VIP Turizm ekonomik tur paketlerinden oluşan yeni markası Ekovip’in tanıtımı yapılırken, marka ile birlikte doğan yeni hedefler ve yeni stratejiler katılımcılar ile paylaşıldı. Seyahat etmek isteyen herkese tüm cazip tatil fırsatlarını bir araya getirip, yine VIP kalitesinde tatilin yolunu açan Ekovip gizli masraf, ek hizmet olmadan tüm seyyahlara tatil yapma imkanı tanıyor.
 
Düş Uzaklara; 2012 VIP Turizm Erken Rezervasyon Kampanyası’nda % 30 varan İndirimlerVIP Turizm acentalar toplantısında 2012 yurt dışı erken rezervasyon kampanyası “Düş Uzaklara”nın da duyurusu yapıldı. Kampanya dahilinde, yurt dışı tur programlarında  7 Aralık-7 Mart 2012 tarihleri arasında erken rezervasyon yaptıranları % 30’a varan indirimler bekliyor. 
 
2011’in En Özel Projesi; Uzay’a SeyahatCeylan Pirinçcioğlu, VIP Turizm Acentalar Toplantısı’nda, yeni lansmanı yapılan 2014’te başlayacak Bloon Projesi’nin müjdesini yetkili acentaları ile paylaştı. Türkiye’de “Uzay Seyahati”nin önünü açarak, alanında yenilikçi bir proje olan Bloon Projesi’nin Türkiye dahil olmak üzere çevre ülkeler ve firmaların tanıtım imkanlarını yansıtacak medya temsilciliğini VIP Turizm üstlendi.
 
VIP Turizm Bloon Proje’si ile her yaştan özel deneyim tutkununu, dünya ve evrenin buluştuğu sihirli noktaya götürmeye hazırlanıyor. VIP Turizm Akademi Geleceğin Turizmcilerini BUYEM ile Birlikte YetiştirecekBilindiği üzere VIP Turizm, kurulduğu günden bu yana binlerce genci iş öncesi ve sırasında eğiterek bir çoğunu turizm dünyamıza kazandırdı. Bu misyondan aldığı güç ile bu yıl yine Türkiye’nin turizm alanında ilk şirket akademisini kurdu ve geleceğin turizmcilerini yetiştirmeyi amaç edinen VIP Akademi’yi hayata geçirdi. Böylece eğitim alanında da bir ilke imzasını attı. VIP Akademi’nin ilk programı 6 Şubat’ta başlıyor.
 
Seyahat Acentacılı programının süresi 192 saat olarak belirlendi. Ödüller Sahiplerini BulduBaşarılı acentaların plaketlerini aldığı ödül töreninde bir konuşma yapan VIP Turizm CEO’su Ceylan Pirinçcioğlu “ Bu yıl VIP için her açıdan verimli geçti. Bunun yaparken ailemizin bir parçası olan acentelerimizin katkısı kesinlikle yadsınamaz. Bu nedenle burada hepinize gönülden teşekkürlerimi sunuyorum ve yeni yılda da daha iyi bir VIP’in sizlerle birlikte çalışmanın ne kadar değerli olduğunu bilmenizi istiyorum.” dedi. 
 
VIP Turizm 2011 yılında satış grafiğini yükselten acentelerini unutmadı. Yurtiçi Tatilde Yılın En Başarılı Satış Noktası “September Turizm”, Yurtdışı Turlarda En Başarılı Satış Noktası “Orfem Turizm”, Online Satışta En Başarılı Satış Noktası “Tatil Sepeti” toplantı sonunda düzenlenen gala yemeğinde ödüllerini aldılar.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.