VİP Turizm, 100 Milyon Euro hedefine koşuyor...

VIP Turizm, Türkiye çapında VIP Turizm satış noktası olarak hizmet veren 200 acentesi ile, İstanbul’da düzenlediği “Dünya Benim” adlı workshopta bir araya gelerek 2011 stratejilerini paylaştı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
VİP Turizm, 100 Milyon Euro hedefine koşuyor...

VIP Turizm yetkilileri, Türkiye genelinde VIP markasına hizmet veren 200 acentesiyle İstanbul’da buluştu. VIP Turizm ailesine yeni katılan acentelerle, VIP Turizm erken rezervasyon kampanyası “ Dünya Benim” ve VIP Turizm’in 2011 seyahat programlarının tanıntıldığı “VIP Workshop Program”ında, yurt içi ve yurt dışı tur satışlarında 2010’da en iyi satış çizgisini yakalayan 3 acenteye ödül verildi.

 

VIP Turizm CEO’su Ceylan Pirinçcioğlu’nun açılış konuşmasını yaptığı toplantıda VIP Turizm Direktörü Altuğ Uğurola, VIP Turizm Yurt Dışı Turlar Direktörü Esra Tanoğlu, VIP Turizm Yurt İçi Turlar Direktörü Yasir Karaçor birer konuşma yaptı. VIP Turizm direktörleri yaptıkları konuşmalarda, VIP Turizm’in 2011’e dair stratejik planları, acentelere yönelik yapılacak pazarlama faaliyetleri ve VIP Turizm 2011 programları hakkında bilgi verdi.

 

VIP Workshop Programı’nda yaptığı konuşmada 2011’de 100 Milyon Euro’yu hedeflediklerini belirten VIP Turizm CEO’su Ceylan Pirinçcioğlu, 7 kıtada 100 ülkede 300 farklı programla, tüketicinin ve seyyahların hayallerini süsleyen her türlü tatile ve tur programına, VIP Turizm olarak dünyanın her noktasında cevap verdiklerini belirtti.

 
2010 yılında yakaladıkları başarının devamı için 2011 yılında da yeni hedefler koyup, yeni stratejilerle ilerlediklerini sözlerine ekleyen Pirinçcioğlu, özellikle uzak destinasyonlardaki başarılarını, sahip oldukları öngörü ve kaliteli hizmetinin sonucu olduğunu söyledi. VIP’li olmanın ayrıcalıklarından bahseden Pirinçcioğlu, 2010 yılında New York Türk Evi’nde 120 lüks seyahat acentesi ile düzenledikleri, Türkiye ve civar ülkelerdeki turizm potansiyelini canlandırmaya yönelik “Istanbul and Beyond” toplantısından sonraki gelişmeleri VIP acentelerine aktardı.
 
Toplantıda Mısır’da gerçekleşen siyasi olayların Türkiye açısından avantaj gibi görünsede, bölgedeki siyasi karmaşa ve istikrarsızlığın turizmin dinamikleri açısından son derece sakıncalı olduğunu, bölgenin bir an önce refaha kavuşması gerektiğini aktardı. Bu yılın Türkiye turizmi için parlak bir yıl olacağını sözlerine ekleyen Prinçioğlu, tatilcilerin sezonda sıkıntı yaşamamak adına erken rezervasyon yaptırmalarının son derece önemli olduğunu belirtti.

 

Program esnasında düzenlenen ödül töreninde Adana EDFA Turizm’e 2010 yılında Yurt Dışı Turlar satışında, Cruise Voyage Turizm’e Yurt İçi Turlar satışında, tatilsepeti.com’a ise online tur satışında gösterdiği başarıdan dolayı ödülleri verildi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.