TÜRSAB ile Azerbaycan arasında turizm köprüsü kuruluyor
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Azerbaycan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu’nu ziyaret ederek iki ülke arasındaki turizm iş birliklerini ele aldı.
Ziyaret kapsamında TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, İstanbul Başkonsolosu Narmina Mustafayeva ve Azerbaycan Turizm Bürosu İstanbul Temsilcilik Ofisi Direktörü Ruslan Alizade ile bir araya geldi. Görüşmede, Türkiye ile Azerbaycan arasındaki turizm ilişkilerinin daha da geliştirilmesi, karşılıklı turist hareketlerinin artırılması ve sektörler arası iş birliği fırsatları değerlendirildi.

Bağlıkaya, Türkiye ve Azerbaycan’ın ortak kültürel değerler ve güçlü bağlar sayesinde turizm alanında önemli bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayarak, iki ülke arasında sürdürülebilir ve uzun vadeli iş birliklerinin artırılmasının sektör açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.
Ziyaretin ardından TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, nazik ev sahiplikleri ve yapıcı görüşmeleri dolayısıyla İstanbul Başkonsolosu Narmina Mustafayeva ve Azerbaycan Turizm Bürosu İstanbul Temsilcilik Ofisi Direktörü Ruslan Alizade’ye teşekkür etti.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: