TÜROFED ve SunExpress'ten güçbirliği

TÜROFED ve SunExpress, Antalya’da bir işbirliği protokolü imzaladı. Yapılan işbirliğine göre SunExpress TÜROFED’e ulaşım sponsoru olurken TÜROFED de SunExpress’e konaklama sponsoru oldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
TÜROFED ve SunExpress'ten güçbirliği
Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED ve SunExpress işbirliği protokolü imzaladı. Antalya’daki SunExpress Plaza’da gerçekleştirilen işbirliği protokolüne TÜROFED Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık ile SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say imza attı.

Asıl amaç Türk turizmini geliştirmek
İmza töreni öncesinde işbirliği hakkında açıklama yapan TÜROFED Başkanı Osman Ayık, “Türk turizmi içi SunExpress ile önemli çalışmalara imza atacağız” dedi. SunExpress’in Türk turizmine katkı sağlayan en önemli kurumlardan biri olduğunu söyleyen Ayık, “SunExpress yıllardır Türk turizmine katkılarını başarılı bir şekilde devam ediyor.
Antalya merkezli başlayıp İzmir’i de Türkiye’nin en önemli hatlarından bir tanesi haline getirdiler. Türk turizmine katkıları her geçen gün büyüyerek devam ediyor. TÜROFED olarak SunExpress gibi bir kurumla işbirliği yaparak Türk turizmine katkı sağlamaktan dolayı gurur duyuyoruz.
Bugün yaptığımız protokol ile bu işbirliğimizi önümüzdeki dönemlere taşımak ve Türk turizmi için önemli işlere imza atmak en büyük arzumuz. Türk turizmine yapmış olduğu katkılardan dolayı Türk konaklama sektörü adına SunExpress’e teşekkür ederiz. SunExpress TÜROFED’e ulaşım sponsoru olurken TÜROFED de SunExpress’e konaklama sponsoru olacak. Ayrıca reklam ve tanıtım çalışmalarımızı da birlikte yapacağız. Bu işbirliğindeki asıl amaç Türk turizmini büyütmek, geliştirmek ve bütün dünyadaki turizm payından en büyük pastayı almaktır” dedi.



TÜROFED ile işbirliği yaptığımız için çok mutluyuz
SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say ise TÜROFED ile işbirliği yaptıkları için mutlu olduklarını söyledi. Hacı Say, “TÜROFED ile beraber işbirliğimizi sürdürüyoruz. TÜROFED Türk turizmi için büyük bir kuruluş. TÜROFED ile böyle bir işbirliği yaptığımız çok mutluyuz. Akdeniz ve Ege Bölgesi’nde en çok turist taşıyan havayolu şirketi biziz.
Bizim getirdiğimiz özel misafirler de oluyor. Dün Gazipaşa’ya yeni bir uçuş gerçekleştirdik. Bunun için Almanya’dan turizmcileri ve medyayı Gazipaşa’ya getirdik. TÜROFED de bize konaklama konusunda destek verdi. Bundan sonra da destek vereceğine eminiz. Bu protokol Türk turizmine hayırlı olsun” diye konuştu.

Bu işbirliği tüm Türkiye’ye katkı sağlayacak
TÜROFED Başkan Yardımcısı Mehmet İşler de iki kuruluşun el ele vererek Türk turizmine katkıda bulunacağını söyledi. İşler, “Bir İzmirli olarak SunExpress’i bize verilen büyük bir ödül ve hediye olarak görüyoruz.
SunExpress’i İzmir’den çıkarırsak ulaşım bacağımız çok kısa kalacak. TÜROFED ve bir İzmirli olarak SunExpress’e minnettarız. TÜROFED ve SunExpress’in güç birlikteliği sadece Antalya ve İzmir’e değil tüm Türkiye’ye katkı koyacaktır” şeklinde konuştu.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.