Türkiye’nin en iyi sezonu olacak...

Rusya'dan Türkiye'ye ve Mısır'a en fazla turist götüren tur operatörlerinden Tez Tur'un Yönetim Kurulu Başkanı Levent Aydın, "Türkiye turizmi bu yıl iyi bir sezon yaşayacaktır. Bu yıl turizm mükemmel görülüyor. Türkiye 2011 turizm yılında gelmiş geçmiş en iyi sezonu yaşayacak" dedi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Türkiye’nin en iyi sezonu olacak...

Levent Aydın, Mısır'ın Türkiye ile aynı ürünü sattığı için turizmde Türkiye'nin rakibi olduğunu anımsattı. Mısır'ın en fazla turisti Mart, Nisan ve Mayıs aylarında çektiğine işaret ederek, bu yıl yaşanan sorunlar nedeniyle bu aylarda Mısır'a gidişlerin azalabileceğini, bu durumda Türkiye'deki fiyatların çok daha rantabl olacağını vurgulayan Aydın, şunları kaydetti:

    

''Mısır'daki olaylar nedeniyle başka ülkelere gidecek turistlerin onda biri Türkiye'ye gelecek. Mısır'a rezervasyon yaptıranların tercihi hangi ülkeye olursa oraya yönlendiriyoruz. Mısır'a gidenler sezonluk gittiği için bir kısmı Tayland, Maldivler ve Türkiye'ye yönelecek. Tez Tur olarak bizim orada otel yatırımlarımız var. Oradaki yatırımlarımız çok etkilenmez. Olaylar durulunca turist yine Mısır'a gidecektir. Mısır uzun vadede toparlayacaktır. Türkiye turizmi bu yıl iyi bir sezon yaşayacaktır. Bu yıl turizm mükemmel görülüyor. Türkiye 2011 turizm yılında gelmiş geçmiş en iyi sezonu yaşayacak.'' (tourexpi)

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.