Turizmci Mehmet Gem’e çirkin saldırı

UBSAD Başkanı Nebil Çelebi’nin kardeşi Alpaslan Çelebi ve beraberindeki grup, Bakan Ersoy ve Nebil Çelebi’ye eleştirilerde bulunduğu iddiasıyla, turizmci Mehmet Gem’i darp etti.

09/10/2019 20:04
Turizmci Mehmet Gem’e çirkin saldırı

İstanbul’da Selam Tur’un sahibi Hasan Erdem’in TÜRSAB Başkan adaylığını açıkladığı basın toplantı sonrasında olaylar çıktı. Uçak Bileti Satan Acenteler Derneği (UBSAD) Başkanı Nebil Çelebi’nin kardeşi Alpaslan Çelebi ve yönlendirdiği bir grup, Seyahat acentası sahibi Mehmet Gem’e saldırdı.

Toplantının yapıldığı The Garnd Öztanık Otel’in önünde gerçekleşen olayda, Mehmet Gem yüzünden ve başından yaralandı.

Gem: İşareti Nebil Çelebi verdi

Toplantıya, organizasyonu düzenleyen Hasan Erdem’in davetiyle katıldığını anlatan Mehmet Gem, saldırı işaretinin UBSAD Başkanı Nebil Çelebi’nin konuşmasıyla verildiğini söyledi.

Hasan Erdem’in konuşmasının ardından Nebil Çelebi’nin mikrofonu alarak, Bakan Mehmet Ersoy ve eşine yönelik bazı eleştiriler yapıldığını ve buna kimsenin hakkı olmadığı yönünde bir konuşma yaptığını belirten Mehmet Gem, ardından yaşanan süreci şöyle anlattı:

“İbrahim Tanrıverdi ile otelin çıkışına yöneldiğimde, Nebil Çelebi onu resepsiyona çağırdı. Cemal Alyamaç da benimleydi. O da yanıma gelirken Uğur Hacıalioğlu tarafından “Bir dakika seninle bir şey konuşmam gerek” diyerek oyalandı.

Sen abim ve bakan hakkında yazılar yazıyorsun

O sırada Nebil Çelebi’nin kardeşi Alpaslan Çelebi yanıma gelerek, “Sen abim hakkında yazılar yazıyor ve yazanları organize ediyorsun. Bakan ve bakanın eşi hakkında yazıları yazan da sensin” dedi. Ben de ön yargılı olarak yaklaştığını ifade ettiğimde, küfür ederek kafa atmaya çalıştı. İlk hamlesinden kurtuldum, gözlüğümü çıkardım.

Alpaslan Çelebi’nin etrafındaki kişiler de bir hamle yapmamam için beni engellediler. Olayın büyüyeceğini hissederek, yanıma gelen arkadaşlarımla otelin içine girdim.

Kapıda Uğur Hacıalioğlu, tehdit ederek, “Siz insanları provoke ediyorsunuz, sonuçlarına katlanırsınız, bunlar daha iyi günleriniz” dedi. Bu arada Nebil Çelebi de kapıya yönelerek “Bundan sonra daha kötü günler sizi bekliyor. Dışarı çıkarsanız olaylar daha da büyür, Bu işin altından kalkamazsınız” şeklinde tehditlerde bulundu.

Kanuni süreç devam edecek

Saldırı sonrası olay yerine polis çağırdığını ve hastaneden rapor alıp karakolda ifade verdiğini anlatan Mehmet Gem, “Bundan sonra kanuni süreç devam edecek” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.