TUI'den yeni otel markası...

TUI, Suneo Clubs adı altında yeni bir otel markasını piyasaya sürüyor. Üç yıldızlı fakat yepyeni konseptli otellerle bütün Avrupa´da fiyatı önemseyen müşteriye hitap edecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
TUI'den yeni otel markası...

TUI, 2014 yılında Suneo Club adı altında yeni bir üç yıldızlı otel markasını piyasalara süreceğini açıkladı. Alman FVW dergisinin haberine göre bu uygun fiyatlı fakat yine de son derece şık olan oteller Thomas Cook´un “Smartline” otelleri gibi özellikle genç aile ve çiftlere hitap edecek.

Bu gibi tarz sahibi fakat aynı zamanda hesaplı olan otellerin özellikle “şehir otelleri” sektöründe örnekleri vardır, mesela “Motel One” adlı otel zinciri. TUI´nin yeniliği, bu otel tipini tatil bölgelerine götürmektir. 2014 yazın başlamak üzere açılacak olan “Suneo” otelleri, özellikle açık ve belirgin renkler ile mordern bir dizaynı ön plana koyacak.

TUI`nin yeni “Suneo Club” otellerinin ilk önce Menorca, Kıbrıs ve Türkiye´de açılacağı bildiriliyor. İlk etapta 2014 yılında toplam 8 tane “Suneo Club” açılacak. TUI, yeni konseptini birkaç hafta önce sözü geçen tatil bölgelerinde ilgi duyan otelcilere tanıtmış, çünkü “Suneo Club” otelleri, tıpkı Sensimar otelleri gibi yerel ortaklarla birlikte işletilecek. “Suneo Club” otelleri, büyük olasılıkla Almanya´da 1-2-Fly tarafından, İngiltere´deyse First Choice tarafından pazarlanacaktır.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.