Touch DMC ve Touch Cruises acentelerle buluştu

Touch DMC ve Touch Cruises, İzmir Mövenpick Hotel’de düzenlenen Workshop ile turizm sektörünün önde gelen temsilcilerini ağırladı. Toplantıya yaklaşık 52 acenta, 82 katılımcı ile gerçekleştirildi.

03/06/2024 18:50
Touch DMC ve Touch Cruises acentelerle buluştu

Workshop, Touch DMC ve Touch Cruises’ın iş ortaklarına sunduğu yenilikleri ve hizmetleri tanıtmak amacıyla etkinlik gerçekleştirildi. Katılımcılar, şirketin ürün ve hizmet portföyü hakkında detaylı bilgi edinme fırsatı buldu ve sektördeki gelişmeler ile iş birliği imkanları üzerine bilgi sahibi oldular. 

Dünya çapında faaliyet gösteren Touch DMC, workshopta Küba, Meksika, Kolombiya, Panama, Güney Afrika ve Mauritius'taki ofislerinin çalışma sistemlerini, bu bölgelerde sundukları yerel hizmetleri ve benzersiz programları tanıttı. Katılımcılar, bu bölgelerdeki turizm potansiyeli ve Touch DMC'nin yerel hizmetleri hakkında bilgi sahibi oldular.

Türkiye dahil olmak üzere dört farklı ülkede faaliyet gösteren Touch Cruises ise, 17 gemi firmasıyla yaptığı anlaşmalardan, hali hazırda 286 acente ve tur operatörüyle gerçekleştirdiği işbirliklerinden, temsilciliklerinden ve 2025 planlarından bahsetti. Touch DMC ve Touch Cruises’ın global ağının genişliği ve sunduğu fırsatlar, katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.