Titanic Mardan Palace'ta hizmet verecek kadro tamam

25 Nisan’da kapılarını açmaya hazırlanan Titanic Mardan Palace   görkemli bir kariyer günü düzenledi.

09/02/2019 23:48
Titanic Mardan Palace'ta hizmet verecek kadro tamam

Tüm departmanlardan toplam 1000  kişiye istihdam sağlayacak Kariyer Günü’ne, 1250 kişi katıldı. Çevre il ve ilçelerden de katılımın yoğun olduğu Kariyer Günü'nde, tüm departmanlar için işe alım görüşmeleri yapıldı. Yoğun olarak Ön Büro, Yiyecek İçeçek Depatmanı ve Kat Hizmetleri pozisyonlarına başvuru oldu.

Hem mavi, hem de beyaz yaka olmak üzere tüm pozisyonlarda işe alımların yapıldığı bu özel günde, Titanic Mardan Palace'ta hizmet verecek kadronun büyük bir kısmı oluşturuldu.  

Tüm yönetcilerin hazır bulunduğu kariyer gününde, adaylar canlı piano performansı, trio ve dünya mutfaklarından seçme lezzetlerin sunulduğu açık büfe ikramlarla karşılandı. Verimli ve keyifli geçen görüşmeler, tüm gün devam etti.  

“İşe alımlarda öncelik özür dilemeyi bilenlerde”

Titanic Hotels Grup İK Direktörü Çağatay Erdoğan, “İşe alımlarda en çok dikkat ettiğimiz husus, ekip arkadaşımızın güler yüzlü olması. Titanic Mardan Palace’ta, iyi kalpli, hoş görülü ve nazik bir tutum, bizim için daha da önemli olacak.

Bir çalışanın evinde çiçek yetiştirmesi, kırık bir kalp karşında özür dilemeyi bilmesi, bir sokak hayvanına ev sahipliği yapması ve çevresine karşı duyarlı olması önceliğimiz olacak. İnanıyoruz ki iyi kalpli ve teknik becerileri olan çalışanların bulunduğu ortamın, ücret ile ölçülemeyen bir kutsal havası vardır" dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.