Titanic Mardan Palace, Moskova’da başarısını kutladı

Türkiye’de Akdeniz’in saray konsepti ile hizmet veren tek oteli Titanic Mardan Palace Rusya’daki başarısını kutladı. Moskova’da gerçekleştirilen şık akşam yemeği davetinde iş ortakları ile bir araya geldi. “Magnificent Night” konsepti ile etkileyici bir ambiyansta gerçekleştirilen Rus Fashion TV’nin özel görüntüler aldığı yemeğe, ülkenin önemli blogger ve influencerları da yoğun ilgi gösterdi.

23/03/2023 17:13
Titanic Mardan Palace, Moskova’da başarısını kutladı

Özel showlarla renklenen, Moskova’nın ünlü restoranı Balzi Rossi’de gerçekleştirilen yemeğe Türkiye’den Titanic Mardan Palace üst yönetiminde yer alan Aybars Aygün, Satış Direktörü Barış Uçar ve satış ekibi katıldı.

Dünyanın en etkileyici şehirlerinden İstanbul’u dört farklı mimari ile anlatan, Türk ve Avrupa kültüründen ışıltılı bir koleksiyona sahip müzeyi andıran Titanic Mardan Palace’ın, ihtişamlı dekorasyonları ve ayrıcalıklı hizmetler sunan özel oda kategorileri, dünyaca ünlü show’ları ve özel performansları, her biri ayrı konseptte gece kulübü ve barları ile Rus tatil severlerden yoğun ilgi görüyor.

Titanic Mardan Palace sunduğu iyi yemek iyi müzik iyi spor ve iyi tatil ile farklı deneyimlerin mimarı oluyor

Dünya mutfaklarından geleneksel Türk Mutfağına uzanan ödüllü şeflerin hazırladığı lezzetler ile misafirlerine gastronomi konusunda hep ayrıcalıklar yaşatan Titanic Mardan Palace, bu yaz bir adım daha öteye geçiyor ve dünyaca ünlü Michelin Şefleri ve farklı lezzet kombinasyonlarını Türkiye’ye getiriyor. Tüm yaz boyu ünlü şefler Titanic Mardan Palace’ın misafirleri ile buluşarak eşsiz lezzet deneyimleri yaşatacak.

Yamas Yunan Mutfağı ve eğlenceleri bu yaz da Titanic Mardan Palace’da fark yaratacak. Sağlıklı beslenmeye önem veren misafirlere Akdeniz’in zengin bahçelerinden nadide sebzelerle hazırlanan diyet ve detoks büfesi, özel glutensiz tercihler, yazın vazgeçilmez lezzeti taze meyvelerden hazırlanan el yapımı dondurma istasyonu, lokal yemekleri deneyimlemek isteyenlere özel lezzet büfeleri, Titanic Mardan Palace farkını bu yaz da bir kez daha seçkin detaylarla sunuyor.

Tatilde spordan vazgeçemeyenlere özel

Sporu yaşam tarzı olarak benimseyenlerin, yeni sporları denemekten zevk alanların bu yaz tercihi kesinlikle Titanic Mardan Palace… Tüm vücut kaslarını çalıştıran aqua cycling, suda özel boardlarda yapılan ve denge gelişimi için harika bir egzersiz olan aqua fit mat, bir saatte bin kalori yakmanızı sağlayacak aqua jumping, fizik tedavi kökenli functional training, tüm dünyayı kasıp kavuran break dance, yoga ve jimnastiğin bileşenlerinden oluşan animal flow, tabii ki yoga, pilates hatta fly yoga, boks, trx, bungee fitness gibi bir çok keyifli sporu Titanic Mardan Palace’ın uzman hocalarından öğrenebilir, bu tatilinizi spor keyfi ile geçirebilirsiniz.

Çocuklara özel…

Bu yaz Titanic Mardan Palace’da çocukları harika atölyeler bekliyor. Moda tasarım, ahşap, resim, seramik & çömlek gibi farklı yetenekler kazandıran atölyeler ile çocuklar yazı hem eğlenceli geçirirken hem de kişisel gelişimleri için çok özel deneyimler kazanacak.

Tini Kids Club’da çocuklar kendilerine özel lobide karşılanır, kendilerine özel restoranda damak tadlarına özel lezzetler ile ağırlanır. Böylece çocuklar kendilerine özel mükemmel bir dünyanın kapılarını aralar. Bilişim ve teknoloji, müzik, lego ve robotik kodlama gibi özel odaları ile de Tini Kids Club, çocuklarınızın tatilini keyifli bir deneyime dönüştürür. Minik misafirler, güvenli ve hijyenik oyun alanlarında sınırsız eğlencenin tadını çıkarırken zamanın nasıl geçtiğini unuttur.

Ücretsiz kullanabilecekleri Game Center’da eğlence dolu elektronik oyunlar, farklı yaş gruplarının birlikte keyifle oynayabileceği bowling ve en popüler salon oyunlarından bilardo ile mücadele, ilk kez bu yıl uygulamaya açılan Teenage kulübü gibi farklı aktiviteler ile heyecan ve kahkaha dolu bir tatil çocukları bekliyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.