Times'ın seçimiyle Türkiye'nin gizli cennetleri...

Ülkemizin turistik bölgeleri son dönemlerde yabancı basının göz bebeği haline geldi. Gazetelerin gezi sayfalarında sık sık Türkiye'yle ilgili gezi rehberleri yayımlanıyor. Ancak Times'ın hazırladığı rehber diğerlerinden biraz farklı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Times'ın seçimiyle Türkiye'nin gizli cennetleri...

Türkiye son dönemde dünya kamuoyunda en göz önündeki ülkelerden biri haline geldi. Siyasi ve ekonomik gelişmelerin yanı sıra İstanbul’un 2010 Avrupa Kültür Başkenti ilan edilmesi de bu duruma katkıda bulundu.

 

Bu durum dünya basınının da dikkatinden kaçmıyor. Dış kaynaklarda Türkiye hakkında çıkan haberlerin sayısında son dönemde gözle görülür bir artış yaşanıyor. Özellikle gazetelerin gezi sayfaları, Türkiye’yi gidilmesi gereken yerler listelerinin en başına taşıyor.   

 

Bugüne kadar “Ege’ye gidince nerede kalalım?”, “İstanbul’a gidince ne yiyelim?” gibi pek çok rehber yayımlandı. Ancak İngiliz Times gazetesinin Cumartesi günü okurlarıyla paylaştığı liste bu rehberlerden biraz farklı. Türkiye’nin el değmemiş, kimsenin bilmediği cennet köşelerinden altı tanesini seçen gazete, şimdiden yaz planı yapan okurları için mükemmel seçenekler sunuyor.

Times'ın seçimiyle Türkiye'nin gizli cennetleri...

* Faralya

* Selimiye ve söğüt

* Akkaya

* Şövalye adası

* Bezirgan

* Ortakent

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.