Tarihi Yarımada otelcileri İBB İtfaiye Daire Başkanı ile buluştu

İBB İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak, Oldcity Otelciler Platformu ve İstanbul Ticaret Odası ortak toplantısında, otelcilerle bir araya geldi.

07/03/2021 22:41
Tarihi Yarımada otelcileri İBB İtfaiye Daire Başkanı ile buluştu

İBB İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak ve yönetim kadrosu, Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabayı'ın ev sahipliğinde, Oldcity Otelciler Platformu ve İstanbul Ticaret Odası ortak toplantısında, otelcilerle bir araya geldi.

Bölge otellerinin büyük sorunu olan İtfaiye Ruhsatı konusunun görüşüldüğü kahvaltılı toplantı, sosyal mesafe kuralları gözetilerek gerçekleştirildi. Toplantıda bir konuşma yapan Aydın Karacabay, bölge otellerinin sorunlarını gündeme getirdi. Karacabay, itfaiye yönetmeliğinin şimdiki bina şartlarına uygun olmadığını vurgulayarak, yönetmeliğin yenilenmesi gerektiğinin altını çizdi.

Toplantıda ayrıca, otelciler tarafından, bölgenin eksiği olan sabit ambulans ve taksi durağı talebinde bulunuldu.  Daha sonra, İETT Başkanı Müfit Yetkin de bir konuşma gerçekleştirdi.

Oldcity Otelciler Platformu Başkanı Tarkan Akyüz de söz alarak, "Hep biz sizden birşeyler talep ettik. Ben, istemek değil de, vermek adına söz aldım. Oldcity Otelciler Platformu, İstanbul ve çevre illerdeki herhangi bir afet durumunda, zarar gören kişilere kapılarını en hızlı açan kuruluştur.

İstanbul ve çevresinde yangın sebebiyle zarar görmüş ailelere yardim amaçlı olarak kapılarımız daima açıktır" dedi. Akyüz, yaklaşık 3 saat süren toplantıya, güzel ikramları ile eşlik eden asırlık tatlıcı Hafız Mustafa'nın sahibi Avni Ongurlar'a da teşekkürlerini iletti.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.