Spice Hotel & Spa Belek’e, PETA'dan kahramanlık belgesi...

Hayvan Hakları Kuruluşu PETA, Spice Hotel & Spa Belek’e, sahipsiz hayvanlar için yaptığı çalışmalar nedeniyle, "Hayvanlar İçin Kahramanlık Yapanlar" plaketi verdi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Spice Hotel & Spa Belek’e, PETA'dan kahramanlık belgesi...

Hotel & Spa Belek’te otel yönetimi, otel alanı içerisindeki sahipsiz kediler problemine “İnsani ve çağdaş” bir yaklaşımla çözüm getirdi. Spice Hotel & Spa Belek alanı dahilindeki sahipsiz kediler, çoğalmalarının önüne geçilmesi için, PETA’nın maddi desteğiyle kısırlaştırıldı. Bunlar için ayrıca, eski ‘Düğün Pavyonu’, sürekli mama ve su desteği yapılan “Kedi Evleri” ne dönüştürüldü. Bu işlemle hem kedilerin üremeleri, hem açlık ve sefalet çekmeleri önlendi, hem de otel restorantında yiyecek bir şeyler istemelerinin önüne geçildi.

 

Peta Deutschland e.V. sözcüsü Magdalena Scherk, “Daha önce de Paloma Grida Village & Spa Belek işletmelerindeki gibi,  burada da  PETA’nın maddi desteğiyle gerçekleştirilen  uygulama, sahipsiz hayvan sorununa yapıcı, kalıcı ve insani tek çözümdür. Bu uygulamanın  tüm Türkiye’de örnek alınmasını umut ediyoruz. Fakat ne yazık ki Türkiye’deki turistik otellerde, sahipsiz hayvan sorununa kısırlaştırma yoluyla yaklaşım istisnai bir durumdur.

 

Spice Hotel & Spa Belek ’e, bu soruna çağdaş ve insani biçimde yaklaşmış olduklarından dolayı samimi teşekkürlerimizi sunar, kendilerini kutlarız. Bu çözüm, nerede konaklayacağı konusunda karar verirken,  işletmenin hayvanlara olan yaklaşımını da önemseyen birçok turistin oteli seçmesinde rol oynayacak ve işletmenin imajı ve gelirini etkileyen olumlu bir faktör olacaktır” dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.