Sözbir Hotel, 10’uncu yılını kutluyor

Turizm alanındaki 25 yıllık tecrübeleri sonucu 2002 yılında büyük uğraş ve sabırla hizmete sunulan Sözbir Royal Residence Hotel 10'uncu kuruluş yılını kutluyor...

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Sözbir Hotel, 10’uncu yılını kutluyor
Sözbir Royal Residence Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Sözbir yaptığı yazılı açıklamada, "Yeniliklerimiz ve gelenekçi anlayışımız ile uzun yıllar sektöre yön vermeyi hedeflemekteyiz.Geride kalan 10 yılda bizleri yalnız bırakmayan değerli misafirlerimize teşekkürü bir borç biliriz.Sözbir hotelin turizm alanında daha çok hedefleri var 2013 yılına kadar hedeflenen Anadolu yakasında 3 yeni otel daha açmak.
Yapmış olduğumuz yenilik ve hizmet anlayışımız ile her zaman taklit eden değil , takip edilen bir kurum olduk.Kaliteli kadromuz ile daha iyiyi nasıl yapabilirizi tartıştık. Bu gün ise geldiğimiz nokta bizleri son derece gururlandırmaktadır. 10. yılımıza özel bir çok kampanya ile sizlere en doğru fiyat ve en kaliteliyi sunmayı amaçlamaktayız. Çok yakın bir zamanda bir çok yeni proje ve 10. Yıl özel kampanyalar  ile karşınızda olacağız" dedi.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.