Sherwood zincirinin yeni halkası Kemer'e...

Turizmde emin adımlarla büyüyen Ceylan Şirketler Grubu'nun Sherwood Resorts & Hotels markası, tatil seçenekleri ve hizmet kalitesiyle yüz güldürüyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Sherwood zincirinin yeni halkası Kemer'e...
Antalya'da yaptığı otel yatırımlarıyla Türk turizmine ve ekonomisine hizmet veren ve Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Ceylan'ın çizdiği yolda emin adımlarla büyümeye devam eden Ceylan Şirketler Grubu, 1991’de adım attığı sektörde şimdi 6 otelin yer aldığı zincir oluşturdu.
 
Sherwood Resorts & Hotels markası altındaki tesisler misafir memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışı ile dikkat çekiyor. Antalya'daki Prize Otel'i 1991 yılında alarak turizme adım atan Ceylan İşletme İnşaat Turizm Yatırım Nakliyat San. ve Tic. A.Ş. turizm yatırımını 1999'da Göynük'teki Greenwood Resort Hotel ile sürdürdü.
 
2005'te Kundu’da açılan Sherwood Breezes grubun üçüncü oteli oldu. Grup, 2011'de Belek'teki Sherwood Dreams ve Sensimar Belek Resort&Spa adlarıyla iki oteli daha hizmete açarak Türk turizminde 5 otele sahip otel zinciri haline geldi. Altıncı tesis müjdesi Otellerinin yönetimini üstlenen Hasan Ali Ceylan, babası Şükrü Ceylan'ın deneyimlerinden faydalanarak başarılı bir yönetim sergiliyor.
 
Hasan Ali Ceylan, Sherwood Resorts & Hotels'in 5 otel ile Antalya ve Türkiye turizmine önemli katkı sağladığını söyledi. Üstün kalite anlaşışıyla hizmet verip büyümeye devam edeceklerini belirten Hasan Ali Ceylan "Sherwood Club Kemer'in hizmete açılmasıyla zincire altıncı halka eklenecek" dedi.
 
Sherwood Resorts & Hotels markası altında Sherwood Prize Otel, Sherwood Greenwood Resort Hotel, Sherwood Breezes, Sherwood Dreams ve Sensimar Belek Resort&Spa ile Türk turizmine hizmet veren Ceylan Şirketler Grubu’nun üstün kalitesi de, yerli ve yabancı turistlerin beğenisini kazanıyor.
 
SENSİMAR BELEK: Belek bölgesi Boğazkent belde sahilinde Haziran 2011'de bir yıldız larak doğan Sensimar Belek Resort & Spa, yörenin ilk butik oteli olarak sıra dışı yetişkin konseptiyle dikkat çekiyor. 2013 TUI otelleri içinde (tüm dünyada) Çevre ve Doğa ödülü kazanan ve her ayrıntısı yetişkinlere özel tasarlanan Sensimar Belek'te; gürültülü animasyonlar, kalabalıklar ve çocuk sesinden uzak tatil isteyen konuklarını bekliyor.
 
SHERWOOD DREAMS: Belek'in cennet köşelerinden Boğazkent mevkiinde, Mayıs 2011'de kapılarını açan Sherwood Dreams; 52 aile, jakuzili 26 deluxe, bahçe ve deniz manzaralı 226 standart odalarıyla konuklarını ağırlıyor. Açık ve kapalı yüzme havuzları, 10 kaydıraklı su parkı, tam donanımlı lunaparkı ile aileler için ideal tatil alternatifi sunuyor.
 
SHERWOOD BREEZES: Akdeniz'in mavi sularıyla bütünleşen Lara kumsalında zengin bir bitki örtüsüyle çevrili bir tesis olan Sherwood Breezes, 349 odası ve "ultra her şey dahil" hizmetiyle misafirlerine eşsiz tatil fırsatı sunuyor.
 
GREENWOOD RESORT: Greenwood Resort Hotel, 265 odasıyla Antalya'nın incisi Kemer'in gözbebeği Göynük'te yer alıyor. Şirin bir tatil mekanı olan Greenwood Resort Hotel, Sherwood Resorts & Hotels'in hizmet anlayışıyla turizme büyük katkı sağlıyor.
 
SHERWOOD PRİZE: Grubun zincirdeki en küçük üyesi olan butik otel Sherwood Prize, 28 odasıyla Antalya'nın Lara bölgesinde hizmet veriyor. Sherwood Prize, denize uzaklığı yürüme mesafesinde olmakla birlikte çevredeki sayısız restaurant, bar ve mağazalar ile misafirlerine farklı bir tat sunuyor.
 
SHERWOOD CLUB KEMER: 2014'te hizmete girecek olan Club tarzındaki otel; muhteşem doğası, çok sayıdaki havuz kapasitesi, görkemli aqua parkı, tüm yaş grubundaki çocuklara hitap eden oyun alanları, şık ve modern dizayn edilmiş konforlu odalarıyla ideal bir aile tatil köyü olmayı hedefliyor. (DHA)

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.