Sağlık turizmi acenteleri TÜRSAB'ta bir araya geldi

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) tarafından sağlık turizmi yetki belgesi olan seyahat acentaları ile istişarede bulunmak üzere düzenlenen “Sağlık Turizmi Bilgilendirme Toplantısı”, 28 Mayıs Salı günü TÜRSAB Genel Merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleşti.

28/05/2024 22:30
Sağlık turizmi acenteleri TÜRSAB'ta bir araya geldi

Toplantıda TÜRSAB Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Bölge Temsil Kurulu Başkanları ile çok sayıda seyahat acentası temsilcisi yer aldı. TÜRSAB Başkan Yardımcısı Hasan Eker, açılış konuşmasında seyahat acentalarının meslek örgütü ile birlikte hareket ettiğinde güçlü olduğuna dikkat çekerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Eker, acentaların sektördeki önemine değinerek sağlık turizminin ülkemiz için taşıdığı büyük potansiyeli ve bu alanda birlikte çalışmanın önemini belirtti.

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Elif Ural ise, sağlık ve spor turizmi hizmetleri, sağlık turizminde hedef ülkeler, sağlık turizminde teşvik ve destekler, bu konuda mevzuatta yapılan değişiklikler ile desteklenen etkinliklerin kapsamlı bir şekilde anlatıldığı bir sunum gerçekleştirdi.

Sunum sonrasında, sağlık turizmi alanında yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerine dair interaktif bir soru-cevap oturumu düzenlendi. Katılımcılar, deneyimlerini ve görüşlerini paylaşarak sektörde karşılaşılan sorunlara dair çözüm önerilerini paylaştı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.