Rusların bahar tatili rotaları belli oldu

Rusya’da faaliyet gösteren çevrimiçi seyahat servisi Tutu.ru ve Alfa-Bank’ın sigorta hizmeti AlfaStrakhovanie’nin ortaklaşa düzenlediği araştırmalar, Rusların yüzde 82,4 ile ezici çoğunluğunun bahar mevsiminde seyahatlerin büyük bölümünü Rusya sınırlarında planladığını ortaya çıkardı.

21/03/2023 12:31
Rusların bahar tatili rotaları belli oldu

Araştırmalar, baharda planlanan seyahatlerde en popüler rotaların yüzde 6,3 ile Moskova-Soçi ve yüzde 4,2 ile Moskova-Mineralnye Vody güzergahları olduğunu gösterirken, bu rotaları yüzde 3,3 ile Moskova-Kaliningrad ve yüzde 2,5 ile Moskova- St. Petersburg güzergahları izledi.

Moskova’dan Soçi’ye gidiş-dönüş uçak biletlerinin ortalama maliyeti 12 Bin 600 Ruble olurken, başkentten Mineralnye Vody’ye gidiş dönüş uçuş biletleri ise, 13 Bin 800 Rubleye, Kaliningrad’a uçuşlar ise 9 Bin 300 Rubleye mal olacak. Moskova’dan kuzeyin başkenti St. Petersburg’a uçak seferleri ise 5 Bin Ruble seviyende yer aldı.

Ruslar arasında bahar ayları için en popüler havayolu rotaları arasında Moskova’dan Ekaterinburg, Kazan, Mahaçkale, Ufa, Murmansk, Çelyabinsk, Samara, Surgut, Novosibirsk ve Krasnoyarsk seferleri de rağbet görüyor. Rus turistler bu baharda St. Petersburg’dan en çok Moskova, Soçi, Mineralnye Vody, Kazan, Kaliningrad ve Ekaterinburg’a gitmeyi planlıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.