Radisson Blu Hotel Vadistanbul hizmete girdi

Dünyanın en büyük turizm şirketlerinden Radisson’a ait Radisson Blu Hotel, Vadistanbul İstanbul'daki biriminin kapılarını hizmete açtı.  

17/02/2019 22:11
Radisson Blu Hotel Vadistanbul hizmete girdi

Radisson Hotel Group bünyesinde yer alan ve hisseleri Nasdaq Stockholm borsasında işlem görenRadisson Hospitality AB, Istanbul’un gelişen merkezi Vadistanbul’da yeni bir Radisson Bluotelinin açıldığını duyurdu.

İş ve dinlenme amaçlı konaklama tesislerini mükemmel bir şekilde kombine eden Radisson Blu Hotel, Istanbul’un yükselen yaşam ve ticaret bölgesi Vadistanbul’da yer alıyor. 

Türkiye’deki konumumuzu daha da güçlendiriyoruz

Doğu Avrupa, Rusya ve Türkiye Bölgesi Başkan Yardımcısı Michel Stalport, şunları söyledi: “Bu muhteşem otel ile, sektörün önde gelen uluslararası bir otel grubu olarak Türkiye’deki konumumuzu daha da güçlendiriyoruz.

Bölgeye bir başka modern Radisson Blu oteli getirmekten, Artaş İnşaat, Evyap ve Invest İnşaat ortak girişimiyle gerçekleştirilen ve İstanbul’un en seçkin yatırımları arasında kabul edilen vizyoner Vadistanbul projesinde yer almaktan büyük gurur duyuyoruz.

193 odası var

İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olarak Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul’daki 5 yıldızlı otelde, 193 oda, balo ve toplantı salonları yer alıyor. Oteldeki toplantı olanakları arasında 1000 metrekarelik bir balo salonu dikkat çekiyor. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.